fredag 1 januari 2010

Tack Anna och Jonas för en jättefin Nyårssupe

Tack Anna och Jonas, det här gjorde ni verkligen till en fest!


Entre rätten bestod av en halv gratinerad hummer, så gottigott-gott.

Jonas står beredd med champagnen.
Till huvudrätt var det grillad oxfilé. Ja, du läste rätt! Jonas grillade den ute på altanen i -10 grader och så god den blev. Spritsad potatis, bearnaise sås, handrullade smörkulor med vitlök och toppat med sparris. Kan inte bli bättre.










Efterrätten en fruktsallad som intogs efter tolvslaget och smakade mera och mera...















Alla vofsingarna, Lena och Görans Lucas, Anna och Jonas Nisse och vår stora jättetik Lina umgicks och hade det mycket trevligt tillsammans. Det var Nisse som genast bestämde att han var chefen!

Samtidigt som vi höjde våra glas gick också våra tankar till en familj som vi saknade på festen. Så skål i efterhand till Henric, Gunilla, Therese och Gustaf.

Nu ser vi alla fram emot ett kittlande och framgångsrikt 2010.

Än en gång tack för att ni alla gjorde nyårsfesten till ett gastronomiskt underverk och ett minne att bevara!
Ramona