söndag 22 maj 2016

Därför vinner österrikaren Norbert Hofer presidentposten överlägset ...


Österrike, landet jag förknippar med lederhosen, öl, wienerschnitzel och helt ljuvliga Apfelstrüdel. För att inte tala om de underbara alperna som jag haft nöjet att besöka. Språket påminner väldigt mycket om tyska, därför har jag aldrig haft problem med att förstå österrikarna, som jag uppfattar som ett mycket gemytligt och kulturellt kunnigt folk.

De har också ett stort problem och det stavas Islam. För hur mycket pengar vi och alla andra västländer skyfflar in till olika integrationsprojekt finns det en stor del av den nyanlända befolkningen som absolut inte har en tanke på att bli en del av Österrike, Sverige, Danmark osv ...

Här nedan har du ett exempel av en ung flicka som bott i Sverige i åtta år, är nu femton år, och islamist. Denna flickan kommer aldrig stödja HBTQ rörelser, aldrig stötta fria aborter, aldrig erkänna Sveriges rikes lagar, aldrig främja jämlikhet, aldrig bli en del av de värderingar som vi har skapat. Och så ser det också ut i Österrike. Även om inte svenska journalister vill prata om det. 


Bara för att något inte nämns betyder det inte att det inte existerar. I Sverige finns ett än så länge inte registrerat parti vid namn Hizb ut Tahrir och det är islamister.


I Österrike är österrikare mycket oroliga över utbredningen av islam och därmed islamisterna och till skillnad från i Sverige tas befolkningens oro på allvar. Det är därför som Norbert Hofer kommer att vinna presidentposten överlägset oavsett vad valundersökningar gör gällande. För nu för tiden är det farligt att berätta vad man röstar på ... på många olika sätt. Detta vet även österrikare.

Ramona  
3 kommentarer:

Verutschkow sa...

Du tog ut segern för tidigt, Ramona ...

Själv drar jag mig till minnes valnatten 1979 då man gick och lade sig
med socialistisk majoritet men där det blev borgerlig majoritet till
slut tack vare sent räknade röster från utlandssvenskar. Nuförtiden
kan inte sådant hända eftersom vi har så oerhört mycket bättre metoder
att snabbt få ett korrekt valresultat.

Verutschkow sa...

Du får tydligen en chans till i alla fall ...

Ramona Fransson sa...

Hej Verutschkow!

Hehehe ... nu är det ju inte jag som får en chans till, snarare österrikarna, och de är inte mer rasister och främlingsfientliga än vad svenskar är, även om det finns vidriga element med sjuka åsikter i alla världens länder. Men att österrikarna är oroliga och förbannade över stora grupperingar av islamister som inte är ett smack intresserade av vare sig österrikisk kultur eller västerländska värderingar är ett faktum. Jag har läst spaltkilometer om problem med islamister i Österrikiska tidningar, där dessa inte haft problem med att berätta vilka som varit skyldiga till övergrepp i badhus, våldtäkter på unga flickor och sexuella trakasserier på festivaler m.m. Låter det bekant?

Och alla politiska ledare som lyssnar på oron i folkets röster kommer också att vinna deras röst.

Ha en härlig 2:a advent.