Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 23 maj 2009

Valförrättare kastar Pirat Partiets valsedlar!Jag vet inte vad som är fel i huvudet på valförrättare som kastar ett partis valsedlar i papperskorgen.

Det finns lagar som reglerar val i Sverige. Är det kanske dags att ringa FN och be om valobservatörer i Sverige? Det verkar inte bättre. Vi brukar skicka ut folk från Sverige till andra sidan jordklotet för att vi vill att människor ska få chansen att rösta i sjyssta val.


Nu visar det sig att det är vi röstberättigade i Sverige som behöver hjälp! Vi behöver valobservatörer! Varför? Jo, för att Pirat Partiets valsedlar kastas papperskorgen!!!!

Det kan man höra valförättaren säga i filmen som ligger på YouTube här.


Läs också artikeln på Nyheter24 här.


Margot Wallström har tydligen berättat för José Manuel Barroso att ett parti i Sverige som enbart har fildelningsfrågan på agendan kommer in i EU parlamentet. Står också att läsa om på Nyheter24.


Nu är det ju definitivt inte bara fildelningsfrågan som står på PP:s agenda, utan yttrandefriheten, vilken är den viktigaste som finns. Att inte bli kontrollerad av storebror!


Margot borde också rösta på Pirat Partiet!


I vilket fall ska kommunernas politiker och tjänstemän klargöra för valförrättare vad som gäller! Och det är INTE att kasta ett partis valsedlar i papperskorgen! Herrejävlar!

Mina deckare och självbiografi i pocket? Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och Älskling, vi blir... Besök biblioteket, bokhandlare eller näthandeln. Lyckohjulet finns enbart inbunden.

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha en riktigt slapp och go lördag!

Ramona