söndag 8 maj 2011

Ingemar Stenmarks x-krok, Ann Uvhagen, Sveriges första stalker?

Här en fin bild på Ingemar Stenmark och hans nya familj! Bilden är från Expressen.

Han första fru, Ann Uvhagen, hon med flätorna, om nu någon kommer ihåg henne. Ann Uvhagen var som jag ser det Sveriges första stalker. Enligt en källa, var Ann Uvhagen med överallt där Ingemar visade sig. Hon hakade på honom som flugtejp.

Vart i världen Ingemar tävlade stod Ann Uvhagen där i sina blonda flätor och mesiga leende. Men hon hade en tanke bakom sitt ta-hand-om-mig-leende, enligt min källa. Hon ville ha Ingemar, ha barn och därmed få den status som hon inte hade innan.

Alla vet att Ann Uvhagen lyckades. Som det har berättats för mig hade Ingemar inte en chans. Ann Uvhagen lindade honom kring sitt finger och när han satt på kroken gjorde hon det som fick henne världsberömd, hon blev på smällen.

Jag tror att Ingemar naturligtvis älskar sin dotter, men han hyser nog inte extremt höga varma känslor för U(l)vhagen, men Ingemar är en Mästare inte bara i idrott utan också med att hålla privata känslor inom sig och inte ringa media, hahahaha...

Vid en middag i LA, USA, där flera var närvarande, var Ingemar inbjuden. Han åt, satt tyst och lämnade plötsligt bordet. Först trodde värden att han gått på toaletten, men när det dröjde gick värden och tittade. Då låg Ingemar till sängs.

Jag har alltid beundrat Ingemar och kommer göra det så länge jag lever. Det som Ann Uvhagen, enligt min källa gjort sig skyldig till, är något som kvinnor i hennes situation gjort i evigheters evighet och kommer fortsätta göra, är att spana in en kändis, helst rik och se till att de blir med barn. Feminister har nog svårt att erkänna det här. Men jag tror att de flesta vet det här redan.

Jag önskar Ingemar, hans nya kärlek och två döttrar ett stort lycka till!
Ps. Ja, jag tror att Ann Uvhagen var Sveriges första stalker!Ds.


Bilden visar en ung Ann Uvhagen tillsammans med Christer Björkman.


Jag gissar på att Ann Uvhagen INTE var en äkta blondin!

Ramona


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

Inga kommentarer: