Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 9 februari 2017

Peter Springare, Stephen Jerand, Thomas Åsenlöf och många många fler poliser ... är jävligt trötta.

I dagarna har något hänt i Sverige som inte inträffat tidigare. En polis i Örebro fick nog och efter att hans arbetsdag var slut och han kom hem satte han sig och skrev ett inlägg på sin Facebook sida som började med orden:
Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i ...

Och efter det var ingenting sig likt i Peter Springares vardag.

Det startades upp en grupp på Facebook:
" Stå upp för Peter Springare".
Och tills nu, den 9 februari klockan 17.07 var det 153 429 medlemmar. Och nu den 10 februari klockan 00.23 är det 159 548 and counting ...

Fantastiskt!

Förutom Peter har även Stephen Jerand, Thomas Åsenlöf med flera andra poliser tröttnat och berättat om sin vardag, och den är som bekant inte av samma sort som framförallt många journalisters, men det är just de sistnämnda som i nationell media gått ut och anklagat Peter för att trumpeta ut ett "rasistiskt" budskap och därmed går han de "brunas" ärenden. Här är från Expressens jättetavla som berättas av Nyheter Idag.

På detta beteende från mainstreammedia säger jag: Ett sånt dravel!

I Facebook-gruppen, där jag själv är medlem, huserar en mängd oliktänkande människor. Visst, det är inte otänkbart att någon med nazistiska synpunkter halkat in, även vänsterfascister, och det är inte enkelt för administratörerna att hänga med i tusentals kommentarer och inlägg som görs av de små djävlarna, men eftersom de flesta av oss inte har klistrat på oss någon särskild färg eller partitillhörighet hjälper vi moderatorerna och anmäler om vi ser något hatiskt.

På nättidningen Nyheter24 försöker man genom en underlig statistik påstå att Peter Springare inte ger en sann bild av Sverige, och kallar det för faktakoll.

Men hallå! Peter Springare berättar om vad han ser och upplever i sitt arbete i Örebro. Och att som Nyheter24 skriva att pensionärer med 14 000 kronor i månaden minsann får 260 kronor netto, är ju bra, men hur är det med alla pensionärer som inte ens har 8 000 i månaden? Hur många tandläkarbesök kan de gå på?

Eftersom jag läser både alternativ media och mainstreammedia och tidningar på nätet från Danmark, Kanada, Australien, Israel, USA, Storbritannien och Tyskland, har jag en del att jämföra med. Jag avskyr att bli enögd när det gäller information. För att återvända till Peter Springare och alla hans hårt arbetande kolleger i hela Sverige så är det en skandal att den sämsta polischef genom tiderna sitter och nöter sin tjänstestol, Dan Eliasson, som tidigare gjorde lika illa ifrån sig på Försäkringskassan och Migrationsverket då han var generaldirektör. Det enda, som jag ser det, som har gett Dan Eliasson dessa tjänster är rätt politisk bakgrund, nämligen en socialdemokratisk vänstervriden sådan.

Här är en blogg som sammanställt Dan Eliassons klumpigheter under åren. Dan Eliassons walk of shame.





Här är också en länk till Nyheter Idag som visar en del av den gigantiska blomstermängd som Peter Springare fick av folk från hela Sverige. Ett stort tack fick han också av mängder av invandrare som är glada att någon gör något åt problemet i stället för att kalla det för en "utmaning" ...


Jag är övertygad om att den här gången kommer snöbollen inte att sluta rulla, utan nu kommer den bli större och större för att slutligen bli en lavin som exploderar i ansiktet på de flesta som för närvarande gömmer sig och tiger om den folkliga rörelsen som växer på nätet för varje minut. I dagsläget har mig veterligen ingen politiker uttalat sig, och vad det gäller journalisterna i msm är de utbuade för länge sedan i sina försök att svärta ner gruppens betydelse.

Det är inte bara Peter Springare som är trött. Vi är många som är jävligt trötta ...

Jo, en sak till: Peter Springare är INTE misstänkt för något brott, som en del av msm har basunerat ut. Det var ytterligare en fadäs och felaktig fakta!






Ramona