Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 20 juli 2009

Svininfluensa och hysterin är total!

En ung pojke ligger i koma och läget är allvarligt. Hans lungor har tydligen kollapsat.Men det dör människor varje dag i olika sjukdomar som är betydligt farligare för oss.Media har tänt brasan och nu häller de på bensin!

Jävligt fult! Berätta om alla dödsfall som inträffar dagligen i trafiken, i hemmen, på arbetsplatser runt om i världen.

Eller varför inte för EN GÅNGS SKULL berätta om soliga och roliga händelser där människor är lyckliga! Media kan om de vill sprida glädje istället för dynga!

Här finns info om influensa från Wikipedia. Klart och koncist!


Dyrbar kärlek finns också som E-bok, inom kort kommer även Iskall hämnd.

Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och Älskling, vi blir inte med barn är på gång. Men finns redan nu förutom inbundna (Mord i Skärhamn tillf.slut) även i pocket från 39:-

På biblioteken kan du som är synskadad också låna dem som talböcker och där finns Dyrbar kärlek som E-bok. Gratis tänk på det!

Jag har talat in Dyrbar kärlek och ska nu bara få hjälp med att konvertera filerna, så snart är den också ute som ljudbok, gratis!


Vill du läsa mer om mina böcker gör du det här.

AdlibrisBokusBokia.seCDON


Sköt om dig och oroa dig inte i förväg! Ingen kan skydda sig mot olyckshändelser!

Ramona

3 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Jo du har så rätt Ramona nu ska allt medvetandeljus vara till för denna svininfluensa....tycker det är mycket desinformation och skrämselpropaganda fortfarande... nu senast i dag ska polisen slås ut... bovanarki då förstås... varför måste pressen skrämmas? Är det för att vi medborgare ska hållas på plats och rätta in oss i ledet? Möjligen? Så att vi ska sjunka ned i bön och tacksamhet inför våra myndigheter när de lyckas ta fram ett vaccin?

Sune Olsson sa...

Skäll inte på journalisterna. De gör bara sitt jobb.

Vad tror ni skvallertanterna utanför mjölkaffären på hörnet skvallrade om? Att rosorna slagit ut? Att gamla tant Märtas dotter tog trappstädningen för sin gamla mor? Eller om att Oskar Carlsson pryglade sin kärring i de svenska nationalfärgerna?

Vad är kriteriet för en nyhet mer än att den ska va ny? Jo att det handlar om något negativt!

Tidningarna skriver om vad folk vill läsa. Gör de inte det köper ingen tidningen. Lätt som en plätt. Allt styrs av slutkonsumenten.

Jag inbillar mig att det på nättidningarna till och med finns räknare per artikel. Av det skälet klickar jag aldrig på bland annat kändis- och skvallernotiser.

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Ett vaccin som vi egentligen inte ens vet gör nytta. Ja, suck!

Hej Sune,

Jo jag skäller, men inte på journalisterna, de bestämmer inte vad som ska tryckas eller sändas, det gör chefen. Och att det blir hysteri ju mer det tjatas om det är väl bekant.

Kom du ihåg Chipskacklandet? Ett rön från våra forskare (som alltid måste ha pengar annars ingen forskning) och det blir rubriker högt och lågt.

Jösses, jag minns en grej från sjuttio talet tror jag det var, om du äter en ostmacka och dricker kaffe till frukost i alltför många år (hur många minns jag inte) är risken stor att få cancer.Hahahaha

Ja, en sak vet jag utan hjälp av nya rön: Vi kommer alla att dö en dag. Av vad vet vi inte, som tur är.