Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 17 augusti 2009

Judendomen är en psykisk sjukdom säger Ahmed Rami när han intervjuas av Mohamed Omar.

Jag vet att vi har yttrandefrihet i detta vårt avlånga land och det är därför Ahmed Rami och Mohamed Omar kan yttra sig hatiskt och föraktfullt i Sverige.

Med ett leende på läpparna kan Ahmed Rami berätta hur han lurade socialdemokraterna.

Mohamed Omar anser att tror man på tvåstatslösningen är man sionist och istället förespråkar Mohamed att det endast ska finnas ett Palestina och det ska tillhöra palestinierna.
Är man inte rasist då?


Juden Raus!: känns igen från en annan tid...
Är vi där snart igen?
Kommer någon svensk politiker att överhuvudtaget bry sig?Det är lagligt och gratis att ladda ner Dyrbar kärlek från The Pirate Bay, ! Iskall hämnd är under arbete och kommer ut som ljudbok inom kort.Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

Orkar inte önska ha de gott efter att ha sett videointervjun av Mohamed Omar.
Ramona

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jag tycker inte om staten Israels sätt att behandla Palestinier. De har tagit till sig för mycket av naziregimen i Tyskland.

Judendomen och judar har jag inte så mycket emot. Mer än att de tror sig vara ett herrefolk.

Tror fan att Hitler och många tyskar var sur på judar. I deras ögon var tyskarna herrefolket.

Ramona Fransson sa...

Hej Sune,

Har du varit i Israel? Har du någon som du känner som bor där? Som inte är jude eller muslim utan kristen?

Jag har inte varit i Israel men däremot känner jag en person som är kristen, gift med en judisk engelsman och som bor där sedan många år tillbaka.

Den historien som hon berättar är fjärran från den vi läser om. Det finns palestinier, araber, kristna och judiska ryssar med flera och alla har de Israeliskt medborgarskap, samma skyldigheter och rättigheter som alla inom staten Israel. Fri sjukvård, skola m.m.

Judar ser sig som ett herrefolk? Vilka då? Är det samma myt som när den "svenska flickan" skulle vara extra tillgänglig?

Självklart finns det idiotet inom alla religioner. Katoliker, ortodoxa judar och muslimer men dessa är fjärran från vanliga icke troende muslimer, judar,kristna eller katoliker.

Det dumma är att människor tror sig behöva tillhöra en tro ungefär som Livets Ord, en familjetillhörighet. Ett sätt att leva och ha regler och bli omfamnad. Det är ingen skillnad på vad du tillhör utan hur du beter dig mot din nästa.

Enligt tyskar fanns det bara ett herrefolk och det var dem själva. Det hade Hitler talat om. Att judarna blev hackkycklingar berodde på många anledningar, men det fanns fattiga och outbildade judar precis som bland all befolkning på jordens klot.Var läser vi om det?

Måns sa...

Sune är ju rasist.

Var läser man att judarna ser sig som ett herrefolk? I Mein Kampf, Der Sturmer och i Sions vises protokoll - antisemtiska dokument.

Att förvandla Naziregimens förföljelse och folkmord till judar till en tysk irritation på att judar tror sig vara för mer än andra är helt groteskt.

Gå med i Folkfronten, vettja!

Unknown sa...

Läser ni inte bibeln folk? I GT står att Israel är herrens utvalda folk. Många judar tycks tro på det.

Mycket görande och låtande i Israel ger intrycket av att de är en elit för vilka andra människor inte har samma värde.

Nej, min okände vän, jag är inte rasist men jag avskyr Israels 10 ögon för en bruten fingernagel hämnd.

Unknown sa...

Ramona, det är säkert på många sätt som du skriver. Men jag har hört vittnesmål från vänner som varit där och sett hur palestinier i Israel betraktas som mindre värda.

Märk vad jag skrev, Israeliska staten, dess politik, tycker jag illa om. Judar har jag inget emot.

Jag brukar inte generalisera.

Unknown sa...

Skilj på risgrynsgröt och kokt potatis gott folk. Den där Omar, eller vad han nu heter, förtjänar inte att uppmärksammas.

Om han är rasist vet jag inte. Men uppenbarligen är han antisemit. Inte riktigt samma sak.

Fö välkomna att läsa mitt "anti-israeliska" inlägg på Tykna Sune.

http://suneblogg.blogspot.com/