Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 24 oktober 2009

Liza Marklund ska dammas av. Stopp! Vänta med det! Läs som e-bok nu Vingklippt den sanna historien om stiftelsen Paradiset.Nu finns den gripande och avslöjande berättelsen Vingklippt den sanna historien om stiftelsen Paradiset som e-bok om hur Liza Marklund byggde upp sina lögner tillsammans med Mia (Jachlyn) Eriksson i böckerna Gömda och Asyl.

Den här boken var startskottet för att jag äntligen skulle inse att kvinnor kan vara lika lögnaktiga och fyllda med aggressioner som männen.

Nu finns Elisabeth Hermons berättelse som e-bok vilket innebär att du kan låna den gratis. På Elib kan du klicka dig vidare till ditt biblitotek.

Detta är artikeln som jag skrev på newsmill efter att ha läst boken.

När du läst den här boken ska du läsa Mia sanningen om Gömda av Monica Antonsson.

Om du precis som jag alltid varit övertygad om att kvinnor är väna, omtänksamma, inte ljuger när det gäller egna barn och vad de utsätts för kommer du att häpna. Jag har lärt mig min läxa.

Via smygvägar verkar det som att det finns operation "damma av Liza Marklunds sketna rykte" allt för att hon ska kunna visas upp inom kort. Men det tänker jag om jag kan sätta "P" för. Innan Liza Marklund gör what´s so ever, ska hon ta debatten med både Elisabeth Hermon och Monica Antonsson. Liza är skyldig att berätta varför hon med berått mod ljög ihop en rasistisk och lögnaktig historia, som får Jimmie Åkessons inlägg i Aftonbladet och på Newsmill att framstå som en västanfläkt.

Och glöm inte att Liza Marklund sa inte en enda stavelse om att Gömda "var byggd på" en sann berättelse. Liza Marklund släpade fram Mia i TV med peruk och hävdade att varenda mening var tagen direkt ur verkligenheten och sanningen kunde bevisas med hundratals dokument.

Så läs Elisabeth Hermons bok och bli förbannad över ljugande journalister!Okej jag älskar också att få fler läsare och du som vill läsa mina böcker som e-böcker kan göra det gratis på alla bibliotek i Sverige. Naturligtvis finns de flesta böckerna som inbundna och pocket.
Du kan till och med att ladda ner dem GRATIS och LAGLIGT på The Pirate Bay. Där finns deckarna Dyrbar kärlek , Iskall hämnd och Mord i Skärhamn.
En fråga som ofta dyker upp i det sammanhanget är varför jag gör detta gratis och några av anledningarna är: Det är förbaskat kul att ha läst in boken själv! Jag har fått tiotusentals fler läsare. Ja, du läste rätt: Tiotusentals har laddat ner böckerna.
Och eftersom många har mindre kulor i plånboken på grund av arbetslöshet är detta ett sätt att vara sjysst mot mina medmänniskor. I förlängningen hoppas jag att de som läst eller lyssnat på mina böcker och gillat dem, kanske när de får råd köper en av mina böcker i present till sin mamma/pappa eller kompis. Kallas win-win situation.


Ha en superduper lördag!
Ramona

7 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Och äntligen är Jan Guillou avslöjad som spion, vilket Expressen skriver och jag har ett inlägg om. Det var på tiden. Han och Liza Marklund har haft alldeles för stort inflytande alldeles för länge i det här landet.

Ramona Fransson sa...

Hej Ann-Helena,

Jag såg och hörde på TV4:a nyheterna. Jan Guillou är inte anträffbar för en kommentar! Hahahaha!

Tacka fan för det! Han har väl åkt ner till Lizas villa i Malaga och håller sig gömd.Hahaha.

Undra om Jan Guillou hade kunnat tänkt sig att sälja Sverige till Sovjet om priset varit det rätta?

Ann Helena Rudberg sa...

Han försökte säkert... sälja Sverige alltså. Han säger själv att han fick 600 spänn svart av KGB, men det tror iaf inte kommentatorerna på i Expressen... snarare 60 000 då tror dom...

valens sa...

...Och fallet Gouillou är uppe igen!...
Den här sanningen som envisas hinna ikapp förr eller senare...

Men vi älskar skapa myter och hjältar...

Sanningen?
Vem bryr sig om den...PS. Dags att damma av Hans Hedelbergs Lögnen i Sverige...Kanske?... DS.

Ramona Fransson sa...

Hej Valens,

Ja och även Ulf Nilsons: Sverige, sluten anstalt, är en bok som borde läsas av de flesta.

Pontus sa...

Inte kan jag påstå att jag är insatt. Men jag ser att Marklund i sin roman "Paradiset" säger: "detta är fiktion" och "stiftelsen Paradiset existerar inte". Då undrar jag vad den sanna historien om en icke-existerande stiftelse kan vara.

Och ja, jag vet att hon påstår att "Gömda" är dokumentär; men det är inte den boken man snackar om nu.

Ramona Fransson sa...

Hej Pontus,

Elisabeth Hermons stiftelse Trossen var Liza Marklunds Scoop med hjälp av Mia (Gömda) Liza Marklund hängde ut Elisabeth Hermon med namn+födelsenummer ( hon hade skyddad identitet) och anklagade Elisabeth Hermon för att sko sig på utsatta kvinnor (män) Elisabeth hjälpte även män. Allt var falska anklagelser och Elisabeth via Silbersky gick med på en förlikning, vilket hon många gånger har ångrat men hon gick in i depression tack vare Trixas artiklar.

Sedan byggde Trixa hela storyn Paradiset på Elisabeth Hermons stiftelse Trossen och utmålade Elisabeth som spelades av Lisa Nilsson som en häxa men var smart nog att kalla det fiction.

Man kan lugnt säga efter att man läst Elisabeth och Monica Antonssons böcker att Liza Trixa byggde upp sin karriär på att trampa ner de som kom ivägen.

Men som man brukar säga: De som du trampade på vägen upp möter du på vägen ner...