Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 1 oktober 2009

Paul Ronge: NÄR JANNE JOSEFSSON RINGER Så klarar du pressenÄr man intresserad av hur journalister och media arbetar för att sätta dit folk och om du själv vill lära dig att undvika att se ut som en svettig influensa patient i TV-rutan kommenderar jag varmt Paul Ronges bok: NÄR JANNE JOSEFSSON RINGER Så klarar du pressen

Inte bara att den är intressant utan också väldigt underhållande. I slutet av boken skrattade jag så att jag fick tårar i ögonen av de på pricken bildbeskrivande situationer som uppstår vid olika möten med journalister och intervjupersoner.

Du kan läsa mer om boken på det förlag som gav ut den: Optimal

Efter 23 i år i journalistiken sa han tack och adjö och blev istället expert på mediaträning, rådgivning och krishantering. I dag arbetar Paul med företag och organisationer, högt uppsatta politiker och utsatta "kändisar" som kunder.

I boken bad jag att Paul skulle skriva: Sanningen bär hela vägen fram och till min glädje gjorde han det. Tack Paul för en lysande, berikande och underhållande skriven bok. Företaget Paul Ronge driver heter Ronges kommunikation och den sidan hittar du här.
Debutdeckaren Dyrbar kärlek och nu också tredje deckaren Mord i Skärhamn är utlagda med Iskall hämndär utlagd på TPB och allt tack vare en superduper personlighet som heter Magnus Engblom och är ett geni. Tusen och åter tusen tack!

Här laddar du ner den första deckaren i serien med spaningschef Greger Thulin. Titel: Dyrbar kärlek


Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

NU FINNS ÄVEN LYCKOHJULET SOM E-BOK, KOLLA http://www.elib.se/

P.s Igår började jag läsa in det första kapitlet på Lyckohjulet.D.s


Ärtsoppa pannkakor och punch? Eller?

Ha de gott!
Ramona

2 kommentarer:

Leroy sa...

Ja P Ronge verkar ju vara vaken och se hur både media och marknadsföring fungerar. Han tycker ju till och med att man inte skall ljuga utan prata sanning och vill att både A-bladet och x.press och jurnalister tänker på vad och hur dom granskar. Han ser skillnad mellan Rubriksättande och påstående ochhåller säkert med om att en duktig journalist skall skriva om verkligheten och vad man själv varit med om.

Att både fundera över sitt eget perspektiv och att sätta sig in i sakfråga man lyft och låta alla parter få svara inte bara sätta rubrik.

Han har en hel del isnide nom pannbenet.

Vilket han bevisat.

Leroy

Ramona Fransson sa...

Hej Leroy,

Ja, och bra på det han gör. Jag skulle verkligen vilja ha en granskning av journalisterna. Varför inte ta pensionerade journalister som inte har något att förlora? För att granska journalistiken är ett måste!

Som det ser ut idag är alla på golvet journalisterna alldeles för skrajsna att öppna munnen och säga sanningen.