Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 8 december 2009

Fristående boklådor är värda all uppmärksamhet!

Mats Ahlström med Djursholms bokhandel är värd en bukett med tusen röda rosor!

Du som handlar böcker visste du att det finns 275 fristående bokhandlare?

Att vara fristående bokhandlare innebär att man inte är uppbunden till en kedja som till exempel Akademibokhandeln eller Bokia med flera.

Det betyder att man inte MÅSTE ta in ett visst antal titlar utan den som äger boklådan bestämmer tillsammans med personalen vad kunderna vill ha och vad som kanske passar just för deras bokhandel!

Om du är ansluten till en kedja får du kartonger, färdigt pressmaterial och mer eller mindre order om var böckerna och vilka böcker som ska tas in.

En viss herr Dan Klackenberg tycker att alla bokhandlare ska samlas under ett paraply! Ja men när det börjar regna är det bättre om man är max två under varje, fattar han inte det!

Stora organisationer är bromsklossar i allra högsta grad! Personalen ska ha förtroende och på vissa företag vet inte cheferna vad som menas med "bra och duktig personal" de vill kontrollera allt och alla! Fy skäms!

Personalen i en bokhandel som är genuint intresserade av litteratur är GULD! Men det begriper inte vissa! Uruselt!

Därför hoppas jag att ni som köper böcker i bokhandel gärna uppmuntrar de som inte är fastkedjade vid en viss sorts böcker...


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares jul-erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Ha en slapp tisdagskväll!
Ramona

2 kommentarer:

Helena Palena sa...

Tur att inte alla är under samma paraply. Jag ska kolla på ert hotell. Vilken skitbra idé!

Ramona Fransson sa...

Hej Helena Palena

Visst är det en bra idé!

Jag tycker att det är synd att inte alla har en möjlighet att läsa vad som pågår på nätet. Det är en outröttlig källa till fantasi, kunskap och glädje!