Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 12 december 2009

Yttrandefriheten såld för 450 000, första, andra, tredje!

Är det inte fantastiskt? I landet lagom, där samtliga regeringar alltid slagit och slår sig för bröstet för att vi har (hade) yttrandefrihet är den numera såld för ynka 450 000 kronor.

Mer var den inte värd!

Jaså, du tror inte på mig. Kolla här!

Ingrid Carlqvist, bloggare, journalist och författare till bland annat Carolina Gynnings och George Pesors böcker, har fått sparken på grund av sina åsikter!

Ingrid Carlqvist var chefredaktör för gratistidningen Villaliv, konkurrent till Bonniers Vi i Villa, fram tills för några dagar sedan. En annonsör, Ballingslöv, vägrade annonsera i Villaliv om inte Ingrid Carlqvist fick sparken. Annonsvärdet 450 000 var värt mer än att Ingrid fick stå för sin åsikt på bloggen. (Nu svär sig Ballinsgslöv fri från detta, läs Daddys kommentar, intressant)

Det hysteriska i hela den här skandalen är att Ingrid alltid stått med sitt namn för vad hon tycker medan de som fick henne sparkad är anonyma skitstövlar! Fatta de?

Men som jag brukar säga, skiten du slänger på andra kommer alltid tillbaka på ett eller annat sätt. Daddy har hängt ut personerna som snackat skit om Ingrid och Daddys blogg hittar du här!

Om vi inte slåss för yttrandefriheten i vårt eget land känns det som rena rama skämtet att slåss för Dawit Isaak. Varför anse att Eritrea är ett odemokratiskt land när Sverige uppför sig likadant mot landets egna journalister.

Nu vill jag omedelbart se en gemensam aktion av samtliga medier i Sverige att försvara Ingrid Carlqvist, annars är trovärdigheten i kampen för Dawit Isaak inte värd ett ruttet öre!

För tro inte att det inte finns eritraner som håller kollen på detta med Ingrid Carlqvist och som stöttar den skurkaktiga regimen i Eritrea. Vad tror ni att de förmedlar till sin käre diktator?

P.s Signeringen i Lysekil var supertrevlig som vanligt!D.s

Ha en slapp lördag!
Ramona


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares jul-erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

5 kommentarer:

Leroy sa...

Who sold their Soul?

The truth will catch them!LEroy

Ramona Fransson sa...

Hej Leroy,

Ja, det är bara att hoppas på det!

Titta in här www.anomar-forlag.se

Bekant bok?

Daddy sa...

Det skall kanske påpekas i sammanhanget att ballingslöv svurit sig fria från att man avsåg att dra in några annonser. Det ser mer och mer ut som om Villalivs ägare Fredrik Lindbladh agerat helt på egen hand och sedan fegt skyllt på annonsörerna.

Hur det är med Nive värmepumpar vet jag inte, men jag har inte sett några anklagelser mot dem heller i det senaste.

Ramona Fransson sa...

Hej Daddy,

Skrivit på din lista!

Jaså, Billingslöv svär sig fria. Intressant!

Jag har skrivit till Expressen och bett dem läsa mitt senaste inlägg vilket de också har gjort.

Ska bli väldans intressant om hur detta promenerar vidare.

Boken När mardrömmen blev sann av Glenn Forrestgate är anomaR:s förlags första nya utgivning och den är på "G"!

Daddy sa...

Ja jag läste precis hans blogg och epilogen som han skrivit i högermarginalen. En stark text som jag känner igen en hel del ifrån. Jag fick i och för sig aldrig stryk fysiskt. För det var hon allt för späd, men det är den psykiska som gör ondast.

Jag borde få tummen ur och skriva ner min egen historia snart. problemet är ju att den fortfarande inte har något slut.