Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 11 februari 2010

Bedövande vackert att se på, men jag blir tokig av att slåss med den. Snön, alltså!


Jag bugar mig djupt inför det bedårande vackra, som naturen bjuder, och är lyckligt lottad som dessutom har det vackra inpå knuten.

I morse var havsfalken på jakt och ömsom seglade och ömsom störtdök efter den tilltänkta maten, som också hade vingar. En fascinerande syn.

Fotografiet är taget från vår altan och är fritt för var och en att kopiera.

Nu till gårdagen, då var jag med mamma på det första strålningsbesöket på Sahlgrenska. Personalen var som alltid empatiska och kommer att göra sitt bästa för att mamma ska få det så bra som möjligt under tiden. Nu har mamma frikort inom sjukvården, men sjukresorna, tur och retur för att komma till Salhgrenska, ska totalt upp i 1 500 kronor innan hon får frikort för resorna. Efter 23 behandlingar ska läkarna söva och undersöka mamma i förhoppning om att tumören har krympt.

Och hur ser det ut i vintervädret kring Göteborgs största sjukhus? Jo, som att någon jävel fått för sig att testa missiler! Överallt är det jordhögar blandat med snöberg. Avstängda delar som tvingar en att köra runt som i labyrint. De bygger och bygger om överallt! Det enda positiva är att troligen har P-lisorna tagit semester.

Ja, ja jag gnäller ibland och är dödstrött på att halka runt i snön. Inomhus på Sahlgrenska, svischar alla patienter omkring med blåa plasttossor på fötterna, vilket får det att låta komiskt i den annars tysta miljön.

Men snart är det vår! Då lär vi väl drunkna när snön smälter...

Ramona

E-böcker börjar bli poppis, kul, här på Elib.se kan du låna eller köpa mina e-böcker.

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

2 kommentarer:

Helena Palena sa...

Vilken vinter! Härligt och rätt åt Al Gore som flyger världen runt och skrämmer och lurar folk. Och blir stormrik på kuppen! Vilken bluff!

Hoppas mamma blir bra och inte har ont i alla fall.

Ramona Fransson sa...

Hej Helena Palena,

Ont har hon dessvärre, men piller som lindrar.

Ja, klimatbluffen kommer att synas.