Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 17 februari 2010

Populärast denna vecka! Jag bugar och tackar ödmjukast!


Än en gång "tusen tack" till alla läsare som har satt mig på "Populärast denna vecka" listan. Det känns stort!

Som författare är jag lika med noll utan läsare och att hamna på Adlibris lista över de populäraste böckerna, av alla, listan under den här veckan är så högt upp i himlen man kan komma.

En stor varm hälsning av en superlycklig och glad kvinna, tant, kärring, till er ALLA!
Ramona


P.s Jantelagen är begravd.Frid över hans minne!D.sHar du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

10 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Ja du är som Marilyn Monroe ;) Hon sade alltid att utan publiken hade hon inte blivit någonting.. för filmgubbarna tyckte inte att hon var nåt att satsa på, men publiken älskade henne ... grattis :)

Blondies blogg sa...

Underbara tjej! Jag har ännu inte läst/lyssnat på någon av Dina böcker. Men jag är övertygad om att jag kommer att sälla mig till den skara som rankar Dig som den populäraste författaren - inte bara denna vecka eller den kommande, utan även alla följande veckor. Nu ligger Du dock på första plats - alla kategorier - över de personer som jag gillar mest! Jag är full av beundran inför Dig som människa. Du tycks ha alla de egenskaper som jag uppskattar mest: generositet, värme och ödmjukhet - plus en härlig humor! Kramar! Birgitta

Carina Persson sa...

Har redan skrivit det i mail till dig idag, men skriver det igen här. TACK, TACK, TACK för det fina du och Thommy gjorde för mig. Ska mysa ikväll med en av dina böcker. Underbara ni! Hoppas att jag får möjlighet att träffa er någon gång. Då ska ni få världens största kram.

KRAM!

Carina och barnen

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

Tack!

Ja, det känns stort. Jag gillade också Marilyn Monroe. En smart kvinna, men dessvärre född i fel decenneium, när männen hade all makt. Nu har de inte fullt så stor makt längre.

Ramona Fransson sa...

Hej Blondie,

Tusen tack,

Antagligen var det så här, som baby såg jag den mörka tunneln, där jag skulle klämmas ut. Tog ett djupt andetag och tryckte mig igenom.

Som Babben Larsson sa: ( henne gillar jag också)Vi kvinnor har ett hål, som är gjort för att klämma ut en apelsin och där ska det klämmas ut ett bowlingklot!

Hos mig ligger du alltid etta, bara så du vet! Det du har gjort, att skriva en berättelse, som är lika skarp som den vassaste kökskniv, lika verklig som solen och mytomspunnen som månen, är alltid etta på listan!

Kram
Ramona

Ramona Fransson sa...

Hej Carina,

Din glädje gläder och värmer oss, som en brasa i vinterstugan.

Kramar till dig och barnen,

Ramona & Thommy

Magnus sa...

konstig att du som är så okänd och inte har sålt några böcker kommer så högt upp på adlibris listor. Ändå "platsar" du inte på wikipedia för du är för okänd. Eller hur var det som skrev där?

:)

Ramona Fransson sa...

Hej Magnus,

Ja, men för en del är Jantelagen högst levande.:))

carstoned sa...

Härligt! Grattis!

Jag vill också bli författare "när jag blir stor", hade varit hur underbart som helst att få göra det man älskar!

=)

Kram!

Ramona Fransson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.