Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 26 april 2010

Äntligen färdig i dubbel bemärkelse!


Golfgubben böjer sin klubba för han är så förbannad man kan bli ibland när man spelar golf och missar.

Samma känsla hade jag för mina stickor i början av mönsterstickningen, innan jag fick ihop mönstret. Men nu är toppen klar, som jag beställde från Garntjänst och det är så skööönt...

Kunde inte låta bli att glutta på Förkväll under tiden som jag sydde ihop toppen och fick se en ung 18 årig tjej, som verkar ha en omåttligt populär blogg. Tjejen hade botox i läpparna.

Hon har gjort en önskelista på sin blogg, där näsoperation står på första plats och att pappa ska betala, eftersom brösten har hon redan fixat.

Jag vet inte vad jag ska tycka. Ska jag tycka överhuvudtaget? Eller är jag bara en sur gammal tant om jag tycker något. Jag vet inte. Jag vet inte om det är synd om den unga tjejen, eller alla som har henne och bloggen som förebild. Eller om det är synd om Förkväll som visade upp tjejen.

Jag undrar vart det naturella tog vägen. Är det borta? Är det bara en bluff att så många unga ska rösta på miljöpartiet? Eller är miljöpartiet en innegrej och inte på riktigt? Det kanske bara är kottarna under granen, pandan och de små grodorna som ska räddas, unga tjejer verkar i alla fall hopplöst förlorade i plastikoperationernas värld, eller är de inte det? Det vete fan!

Ramona

Här kan du köpa Glenn Forrestgates bok När mardrömmen blev sann. Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

4 kommentarer:

Mia sa...

Vilken toppenfin topp!

De stackars töserna har sen barnsben blivit matade med medias bild av den perfekta kvinnan, vacker som en dröm utan mänskliga skavanker. Framförallt från TV. De kan inte säga emot, diskutera eller protestera att det skall vara så för TV är en envägskommunikation där du blir matad med hur det "är" eller "skall vara". Föräldrar som inte har tid gör definitivt inte saken bättre.
Så gott som alla tonåringar söker en identitet och då finns det oftast bara medias "sanningar" att lita till.
Visst är det tragiskt...

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

Tack, jag är görnöjd och den känns härlig att ha på sig.

Ja, vad ska man säga? Det känns hopplöst när en så ung och vacker flicka känner sig tvingad att använda botox(nervgift), plastikoperera brösten, vill operera näsan, har löshår och mängder med smink i ansiktet.

Allt det som är naturellt är som bortblåst. Ändå vet man att det som lockar mest är det naturella inte konstlade. Stackars,stackars tjejer!

Blondies blogg sa...

Min Älskling, vad Du är vacker i Din topp! Men Du är vacker vad Du än har på Dig!
Blev så illa berörd av den där Kissie på Förkväll att jag höll på att gå i taket. Men mest förbannad blev jag på Förkväll som lät den här stackaren visa sig i TV-rutan. Det är tragiskt, men tyvärr är det väl många små vilsna tjejer som ser henne som en förebild.
Nej, tacka vet jag naturligt vackra,intelligenta och stolta kvinnor som Du! Dessutom är Du en hejare på att sticka!
Puss och kram!

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta hjärtat!

Tack så mycket, dina ord värmer.

Visst är det trist med dessa unga flickor som går vilse i smink och plastikdjungeln.
"Jag duger som jag är" är ju en titel som ingen bok borde haft, men dessvärre finns den och alla andra klämkäcka "Självhjälpsböcker" som spottas ut på marknaden och säljer smör...
Varför? Jo, på grund av en spegel som gått i kras.
Urtrist!