Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 25 april 2010

Prinsessan Madeleine gör helt rätt!

Prinsessan Madeleine är inte vem som helst, utan en representant för Sverige. Hon är dessutom en kvinna många har som förebild.

Jag är för monarkin och vill inte ens tänka tanken att se en så kallad demokratisk vald president. Varför säger jag "så kallad"? Det beror på att det är inte du och jag som kan föreslå namnet på en blivande president, utan det blir en klick politiker, som kommer att bestämma vem som ska få kandidera. Föreställ dig Mona Sahlin som president! Vilken rysare, eller Fredrik Reineldt med fru och barn. Eller tänk dig någon som Göran Hägg. Hjälp!

(Bild Prinsessan Madeleine Aftonbladet)

Nej tack, jag vill ha ett kungahus med historia inte en president med historier!

Prinsessan Madeleine var 19 år när hon blev ihop med Jonas! Vilka livserfarenheter har man som nittonåring? En del 19 åringar har kanske en hel del, men det är stor skillnad på att träffa sin tilltänkta i tonåren, än att mötas i 30 års åldern.
Framförallt kan inte Madeleine ha en trolovad som inte klarar av att ha snorren i brallan när det krävs. Kronprinsessan Viktoria har tillsammans med Daniel Westling visat vad kärlek betyder, det kommer garanterat Madeleine också förstå om något år.

Jonas Bergström kommer inte längre att slinka in bakvägen på Stureplan, komma till dukat bord och vara VIP-gäst. Det kommer han säkert att sakna. Inbjudningskortet till bröllopet mellan Viktoria och Daniel lär han inte heller behöva längre.

Jag är övertygad om att Madeleine kommer att hitta en ny kärlek, att kungafamiljen och vännerna finns till för henne när helst hon behöver dem.

Framförallt tycker jag att det var rätt att bryta förlovningen, man måste ha förtroende för personen som man tänker dela resten av sitt liv med!

Ramona

Här kan du köpa Glenn Forrestgates bok När mardrömmen blev sann. Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON


Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har precis samma inställning som du. Dessutom kan en kungafamilj verkligen representera hela folket eftersom de inte har någon politisk "färg".

Ramona Fransson sa...

Bara bröllopet den 19 juni kommer att generera miljoner till statskassan. Intresset från media var inte lika stort när Göran Persson gifte sig.

Nä tacka vet jag kungahuset!

Helena Palena sa...

Håller med! Det ska vara lite stil. Ska nog åka ner till Stockholm den 19 juni och vara med på folkfesten. Det ska bli kul.

Anonym sa...

Vet inte om monarki eller republik är bäst. Många säger att kungahuset kostar mycket pengar, men det skulle ju en president också göra. Presidenten måste ju också resa runt och representera Sverige. Dessutom kostar det mycket pengar att anordna val. Pengar som inte behöver spenderas med en monarki.