Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 9 maj 2010

Den idioten skulle jag vilja träffa.


 På bästa sändningstid en lördagkväll i rikstäckande TV4 kommer en c:a 30 sekunder lång reklamfilm. Vad handlade den om då? Jo, att du kan besöka Arbetsförmedlingen om du blir/är arbetslös!

Ja, den siste idioten inom Sveriges förvaltningar är inte född än, det begriper man. Ursäkta, men vet inte du/ni som beslutade om att köpa den här filmen och lägga in den på bästa sändningstid att det kostar i runda slängar en halv miljon kronor eller till och med mer? Tycker du/ni att Arbetsförmedlingen har så gott om pengar?

Personligen tycker jag att det är ett hån mot alla arbetslösa i hela Sverige och framförallt de som betalar skyhöga avgifter till A-kassan, när de ser eller får reda på att skattepengar används till reklammakare och reklamTV.  Är det återigen mygel på gång? Är det så att reklambyrån som gjorde reklamfilmen till AF är släkt/ingift eller kompis med den som beslutade att det skulle bli en film?

Knappt har Uppdrag granskning avslöjat Sveriges största skandal genom tiderna i Göteborgs kommun och de kommunala bostadsbolagen och nu verkar det vara dags att ta fram luppen och gå igenom de statliga likaså. Där verkar en och annan också ha en skruv lös och alldeles för mycket makt över skattepengar!

Ramona

Joina min fanclub på Facebook och vinn böcker!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON
Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på

5 kommentarer:

Anonym sa...

Lägg ner hela Arbetsförmedlingen - de gör ingen nytta överhuvudtaget!

Kerstin sa...

Heja Ramona! =)

Blondies blogg sa...

Hej Du härliga!
Hur hann Du egentligen med att skriva detta i dag? Och hur orkar Du?
Men jag blir som vanligt glad över Ditt engagemang.
Och som vanligt håller jag med Dig om det Du tycker.
Och jag har även samma åsikt som Anonym: "Lägg ner hela Arbetsförmedlingen".
Eller rättare sagt, skrota hela skiten.
Kram! Birgitta

Ramona Fransson sa...

Hej Anonym, Kerstin och Birgitta

Jag får så grymt med adrenalin när jag ser fullständigt vansinniga inslag som detta med reklamen på bästa sändningstid i TV4.

Eftersom jag har ett hum om vad det kostar gick jag i taket! Herregud det är ju för helvete våra skattepengar som idioten satte sprätt på!

Var ska våra skattepengar gå till för reklaminslag nästa gång? Välj din husläkare, barnmorska eller förskola?

Blondies blogg sa...

Morr´n. morr´n!
Nu skulle jag vilja höra Din åsikt om sex dagars arbetsdag som V förespråkar. Enligt min mening behöver svenska folket arbeta mer, inte mindre. Och är det någonting som kostar pengar så är det just den här "reformen". Våga inte tänka på vilka ökade kostnader det skulle bli bara för den offentliga sektorn.
Sedan undrar jag hur fasiken jag ska kunna gå med i Din fanclub på Facebook när jag inte är med där numera. Jag kanske måste gå in och aktivera mitt konto igen. För är det någon som är Din fan, så är det faktiskt jag.
Ha en fin dag!
Kramis!
Birgitta