Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 7 juli 2010

Alexander Bard hade helt rätt. Gammelmedia är vad ordet säger.

Sven-Otto Littorins problem finns över hela internet. Alla som vet hur man ska leta hittar det mesta som inte står att läsa i kvällstidningarna!

Idag finns det fortfarande miljoner människor i Sverige som inte vet hur man letar efter information på nätet eller ens går in på datorer. Om tjugo år har antalet icke-nätet-läsare minskat betydligt och om ytterligare tjugo år är siffran försumbar.

Informationen på nätet kanske inte alltid är kontrollerad, relevant eller sann, men i så fall skiljer den sig inte mycket från dagens journalistik för den är inte heller alltid kontrollerad, relevant eller sann...

Jag tycker personligen oerhört synd om Ann Littorin Zetterbergs och Sven-Otto Littorins tre barn, för det är barnen som återigen används som några jävla slagträn mellan vuxna människor, som borde ha tagit sitt ansvar. Kärlek, sex och otrohetsaffärer är något som vuxna människor väljer, inte barnen.

P.s Alexander Bard var med i kvällens Debatt direkt från Gotland i SVT, som säkert kan ses på SVTPlay för den som är intresserad.D.s

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Inga kommentarer: