Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 1 juli 2010

Jädrans mördarsniglar, jag ska mosa de små jävlarna!

Här står klematisen tillsammans med klängrosorna. För att komma ihåg namnet på klematisen, påminner jag mig om ett annat ord, klitoris. Lite fånigt, ja, jag vet, men på det sättet minns jag blommans namn.Här hänger petuniorna under tak, där gör de sig bäst. Och doftar gör de något alldeles ljuvligt.

Petuniorna hänger ovanför en mängd krukor också de med petunior och en blå vacker hängblomma. Namnet? Inte en aning! Jag är så kass på blomnamn. Har visserligen en mängd böcker, men orkar inte slå i dem just nu.

Ja, så var det där med dessa förbannade mördarsniglarna. Utanför entrén, som är runt hörnet, har jag planterat gladioler och dahlior. Häromdagen såg jag äntligen att det stack upp blad från dahliorna. Blev jätteglad!

Men redan dagen därpå var bladen uppätna och kvar lämnades en klibbig glänsande sträng. Jävlars vad sur jag blev. Gladiolerna är orörda, men dahlior blir det inga i år. Fan också!

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

2 kommentarer:

Mia sa...

Jag har hört att man kan kanta rabatten med salt - det gillar de inte. Vet dock inte om det fungerar...

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

Tack för tipset. Men det får bli nästa års projekt. Det var som experterna sa: Att tack vare den kalla vintern blev de små lymmlarna fler och hungrigare.

För en gångs skull fick experterna rätt.