Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 15 juli 2010

Lena Mellin har förhoppningsvis satt sin sista artikel!

Det finns duktiga, nogranna och ärliga journalister, sedan finns det mediokra, men sist men inte minst finns det riktiga rötägg och dessa vill gärna sätta dagordningen för hur Sverige ska styras.

De vill inte alls tillhöra den tredje statsmakten, de vill vara den första och enda.

Jag tycker att Lena Mellin med all tydlig önskvärdhet bevisat att hon tillhör den kategorin journalister som vill bestämma om hur svensk politik ska föras och göras. Lena Mellin som är tillfällig ansvarig utgivare för Aftonbladet, under tiden som Jan Helin har semester, trodde sig ha lyckats med konststycket att mosa Sven Otto Littorin som minister och människa.

Tänk vad det sket sig! Nu finns det RIKTIGA bevis på att det som Lena Mellin hela tiden hävdat var en lögn. Lena Mellin hävdade ett flertal gånger att om bara hon och Aftonbladet hade fått en dementi av Sven Otto Littorin, där han sa att han inte hade köpt sex, skulle Aftonbladet aldrig ha tryckt artikeln. Nu finns beviset för att Lena Mellin ljuger. Hur känns det?

I en artikel i Expressen säger Lena Mellin: Vi tror på vad kvinnan säger.

Det vore mycket anständigare att ha bevis, inte tro. Tror gör man i kyrkan!

Jag kommer aldrig att förstå varför vissa journalister alltid "tror" på vad kvinnor säger. Kvinnor är lika duktiga på att ljuga som män. I anklagelser där det rör sig om incest, våldtäkter och misshandel ljuger kvinnor minst lika ofta som män. Det finns kvinnor som låter väninnan slå henne, enbart för att hon ska kunna ringa till polisen och påstå att hennes pojkvän misshandlat henne. En sådan händelse har jag sett filmad med kamera i BBC. Tjusigt! Hade inte polisen av en slump haft med händelsen på bild hade pojkvännen åkt in. Så genomruttna är också vissa kvinnor. De kan också gå över lik för att få vad de vill ha. Tro inget annat!

Jag tycker nog att Lena Mellin, efter att hon bett Sven Otto Littorin om ursäkt, packar ihop sina pinaler och säger upp sig, innan hon får sparken.

Här kan du läsa sanningen om lögnen!

GP-nätet, ledarbloggen har skrivit om en tänkbar lustig missuppfattning från Aftonbladets sida. Läs den!

Ramona

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa förlagets böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

6 kommentarer:

Ingrid Axelsson sa...

Vilka är de RIKTIGA bevisen du nämner?

Ramona Fransson sa...

Hej Ingrid,

De finns på en länk som jag nyss lagt in. I min iver glömde jag länken till Expressen som nu är under sista raden i artikeln.

Ingrid Axelsson sa...

Detta kan väl knappast kallas för "RIKTIGA" bevis?
Det är ju en annans som påstår sig framföra Littorins ord. Det ska bli spännande att se om Littorin vågar anmäla Aftonbladet, för då lär de bli tvungna att visa fram vad de "har" och det är väl inte så säkert att han han vågar ta den risken. Det går inte att dölja sig bakom åberopamdet att han inte längre är en offentlig person, för det är som Göran Lambert sa i tv idag att "man slutar inte att vara offentlig så där bara över natten" !!!swautscl

Ramona Fransson sa...

Hej igen Ingrid,

Nä, självklart är det väl mer "riktiga" bevis när en anonym kvinna "påstår" att hon sålt sex till Sven Otto Littorin , eller hur?

Ingrid Axelsson sa...

Du svarar inte på frågan om hur detta skulle kunna vara "RIKTIGA" bevis.

Inte heller antyder jag att anonyma påståenden skulle vara RIKTIGARE.

Vi får nog aldrig veta RIKTIGT hur det är, om inte Littorin går till domstol, men det är tveksamt om han vågar. Vad tror du?

Ramona Fransson sa...

Hej igen Ingrid,

Det som är bevis nu är på band, ett samtal mellan Sven Otto Littorins pressekreterare och en av nyhetscheferna på Aftonbladet. Där SOL:s PS klart och tydligt dementerar påståendet att SOL skulle ha köpt sex. PS gör denna dementi två ggr.

Att Lena Mellin inte vill höra på det örat utan anser sig kunna tvinga SOL till att sitta med en reporter och svara på frågor är rena löjan. Man har en PS av den anledningen att man ska slippa sitta med reportrar i tid och otid.

Min högst privata gissning är att antingen skriver Aftonbladet i morgon att "VÅR KÄLLA LJÖG" eller också kommer SOL att stämma AB för förtal. Ska bli intressant att se vilket som kommer först.