Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 10 augusti 2010

Sanningen! Ingen bryr sig om sanningen den är skitråkig, sa Rick som spelades av Rolf Lassgård.

Blev tvungen att ta bort trailern då den satte igång varje gång jag kom in på bloggen. Självspelande trailer var jobbigt!

Filmen "Angel" med Helena Bergström och Rolf Lassgård i huvudrollerna fick en ynka geting i GT.

Undra just varför. Filmen beskrev artistbranschen och när man läste Bagges uttalande i Expressen, där hon uttalade sitt missnöje över Kicki Danielssons krokodiltårar över att hon blir trampad på, så begriper man att filmen "Angel" var mycket nära sanningen, eller kanske till och med sann!

Jag skiter som vanligt i recensioner. En recension en röst och jag gillar Rolf Lassgård, Helena Bergström och Colin Nutley. Han var en av de få regisösserna som ringde upp och pratade med mig. Han tyckte att mina deckare var bra men bad om ursäkt att han inte hört av sig! Bara en sån sak! Colin sa att han hade så mycket att göra och därför kunde han inte ta sig an mina deckare. Samtalet gladde mig oerhört. Colin berättade att det var inte vanligt i branschen att man hörde av sig och därför ville han visa att alla inte är av samma skrot. Snällt av Colin och jag håller med. I alla branscher finns det goda helt underbara och kreativa människor och samtidigt finns det rötägg skitstövlar som man vill gräva ner i första bästa dike.

Så du som är inom musikbranschen och inte sett filmen "Angel" av Colin Nutley, gör det! Du lär dig en jävla massa, samtidigt som du får en grymt bra film serverad. De du!

Colin Nutley har bolaget Sweetwater

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!
Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib
Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

Kan bara hålla med om vad Du skriver. Gillar verkligen filmen Angel, och Rolf Lassgård är en av mina stora favoiter. Du är den största!
Det var en som skrev på min blogg
"GO GIRL GO!" - och jag skriver detsamma till Dig min lilla argbigga!
Puss och kram!
Biba

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

Tack, tack jag är kolossalt förtjust i att vara argbiggan, men vet också att i min kropp finns ett hjärta fyllt av goda tankar, omtänksamhet och det som jag gärna ger till personer som Du.