Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 3 augusti 2010

Svenska folket har lärt sig sin läxa, men det har inte media.


Ian Wachtmeister och Bert Karlsson startade Ny Demokrati och media hängde på. Journalisterna såg partiet som en skojig cirkus.

Folket fyllde kaj efter kaj i hela Bohuslän när deras båt lade till. Det staplades backar, talades om en miserabel flyktingpolitik och för varje hamn kom det fler och fler.

Vid valet 1991 kom NYD in med dunder och brak, och efter tre år åkte de ut med dunder och brak.

Själv röstade jag inte på NYD vid valet 1991, på den tiden var jag moderat och blev suppleant i fritidsnämnden på Tjörn. Året efter klev jag ur moderaterna, flyttade till Göteborg och gick med i NYD 1992. Det fanns mycket duktiga personer inom NYD och det fanns de som man trodde nyss släppts ut från dårhuset.

Men vad många glömmer idag är att NYD:s partiprogram i princip kopierades av Socialdemokraterna några år efter NYD:s avlägsnande.

Mer eller mindre blev alla som röstade på NYD en erfarenhet rikare. De upptäckte att grannar, arbetskolleger och framför allt att media kallade dem för tossiga och främlingsfientliga. Det var mer eller mindre klappjakt på Ny Demokrater.

Så vad har då svenska folket lärt sig av detta? Jo, att man ska inte berätta för grannar, vänner, kolleger och media att man ska rösta på Sverige Demokraterna. Vad lärde sig media av Ny Demokratis framfart? Inte ett skit! De tror fortfarande att om de anklagar alla som röstar på SD att vara främlingsfientliga går det vägen. Ack så fel media kommer att ha...

Personligen kommer jag inte att rösta på SD och det är av olika anledningar som jag inte går in på här. Jag lägger min riksdagsröst på Piratpartiet.

Man ska aldrig underskatta folks vrede och folk är urförbannade på en fortsatt katastrofal flyktingpolitik. Människor som lever i Sverige är INTE hatiska mot enstaka grupper, utan människor är dödströtta på att bli överkörda av media och politiskt dravel utan verklighetsförankring. Därför kommer SD in i riksdagen med minst 12 procent.

Kom ihåg var du läste det först!Ps. Jädra kul partisymbol var det i alla fall.Ds.

Ramona

Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans! Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till sommarrabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen!                          Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Inga kommentarer: