Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 14 oktober 2010

Abort i Sverige snart ett minne blott! Svenska EU-delegationen var "dessvärre" inte på plats vid röstningen!

EU har slagit fast att vårdpersonal och hela sjukhus i fortsättningen ska kunna säga nej till abort.

På bilden en glad mamma med baby, men alla graviditeter slutar inte så här av olika skäl. Men att kvinnor skall ha rätt till fri abort är jävlar i mig inte förhandlingsbart. Men nu verkar EU har lyckasts!
Vilket i praktiken betyder att om en kvinna i Sverige vill ha abort kan läkaren, vårdpersonal och sjukhus neka till att utföra aborten.

Ja, jag vet, det strider mot svensk lagstiftning, men eftersom EU har högsta ordet och vi råkar vara med i EU, (alldeles för många katoliker) blir det inte ett lagbrott att säga nej till abort!

Idag jublar en hel jävla massa människor inom religiösa samfund så som katoliker, muslimer och judar och de flesta som jublar är män.

Hade jag kunnat bestämma hade jag kastat ut hela den svenska delegationen från EU och tagit ifrån dem vartenda öre i arvoden! Förbannade slöfockar som inte hade bättre koll på sina politiska uppgifter. Även om de röstmässigt sett inte vunnit omröstningen hade de åtminstone kunnat klargjort Sveriges inställning och i Sverige gäller "FRI ABORT". Men nu var alla svenska EU politiker på toaletten!

Ramona
anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

5 kommentarer:

Mia sa...

Det verkar som om det här beslutet kommer att ge en massa nya jobb - så som det var förr.

Änglamakerskornas tid kommer att komma, för att inte tala om alla dessa illegala aborter som kommer att utföras i ruffiga rum med smutsiga instrument.

Ja, man får väl bara gratulera EU till det här beslutet som ger en ny smutsig hantering chans till att skapa inkomster.

AV sa...

Fördjävla slött.

Men varför tror du att det är mest män som jublar? Religiösa fanatiker finns gott om på båda sidor altargången (kvinnosida/manssida).

F ö är det flest kvinnor som röstar i de flesta europeiska länderna. Så om ombuden röstar som deras väljare vill borde vi ha jubel i både bas och falsett.

Ramona Fransson sa...

Hej Mia,

det är förjävligt! Varför i helvete ska vi betala en mängd urusla EU-politiker att gå på tvärs emot Sveriges lagar? Jag blev så förbannad när jag hörde detta att jag nästan gick i bitar.

Så länge jag lever kommer jag aldrig rösta för Euron! Helst ut ur EU också om det gick! Mitt förtroende för EU är lika med noll!

Ramona Fransson sa...

Hej AV,

för att det är männen som bestämmer inom de stora religonerna. De är värst! Men naturligtvis finns det kvinnor som likt männen dansar på sina tår för att det gick igenom!

Blondies blogg sa...

God morgon! Vill bara sända Dig en liten kram och tacka för ännu ett bra inlägg!
Biba