Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 13 oktober 2010

Bodström behöver inte hänga läpp. Larva dig inte!

Bodström fick avslag på tjänstledigheten. Media är nog de enda som gråter, förutom Mona Sahlin dorå...

Vad har denne Thomas Bodström egentligen åstadkommit under alla år han suttit och kvitterat ut skattepengar, samtidigt som han kamperat ihop med Claes Borgström, också han bästis och bundis med Mona Sahlin.

Jag vet inte om Thomas Bodström förändrat Sverige till det bättre, nån som vet vad vilka underverk, förutom sina barn, han lyckats med?

Bodström lyckades få författarkontrakt och hur det gick till, ja säg det den som vet? Av alla mejl jag har fått är mina deckare av ypperlig kvalitet i jämförelse, vilket känns mycket lustigt i sammanhanget. Men jag är ganska övertygad om att den ENDA anledningen till att käcke Bodström fick författarkontrakt är att han är "kändis". Så krasst är det ute i vår härliga verklighet. 

Nåväl, han gjorde sig en go hacka på "deckarna" och slamrade iväg till The BIG country USA för att leva sin dröm. En socialist i det förhatliga landet USA. Tiderna har då förändrats.

Bodström må vara poppis bland en del i sossetoppen och har säkert en del bundisar inom media, men frågar man golvfolket är de nog måttligt roade av denne mans "kändisstatus". Men jag är övertygad om att en hel del har gått på mediapropagandan och har ett eller två ex av Bodströms deckare i hyllan. För när PR maskinen går igång är det få som klarar att värja sig.

Bodström behöver dock inte hänga läpp någon längre stund, han har "dra åt helvete" pengar och när han kommer hem, står säkert Mona Sahlin och möter honom på Arlanda med ett fång röda rosor och ett erbjudande om nya uppdrag. Var så säker!

Ramona


anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

2 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Fin bild på Bodström ;) och jag såg din kommentar på Newsmill. Den var också bra! Hur tror du han gör? Han kommer nog lommande hemåt skulle jag tro, för inte vill han förlora den nästan arbetsfria inkomsten (10 timmar i veckan enligt honom själv).

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

jag tror inte han lommar hem. Han ringer Mona, som troligen lovar att när han kommer hem står en fin stol och väntar...

Jag är en cynisk realist, desvärre:)))