Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 20 oktober 2010

Det finns ett ord som svenska tjänstemän fruktar mer än något annat ord.

Ordet som får alla "svenska tjänstemän och kvinnor att fatta huvudlösa beslut är "RASIST"!

Med detta ord förändras allt. Med detta ord har hela Sverige förändrats. Med detta ord som ligger likt en hårboll i munnen kommer Sverige att gå under.

Vad betyder egentligen ordet rasism på riktigt?
I korta ordalag om du inte orkar klicka på länken är ordet rasism att du anser att en kines, asiat, är en "untermensch" ordet som Hitler myntade.

Alltså är du inte svensk, är du mindre värd. Vilket skulle betyda att av nio miljoner människor som bor i Sverige, är det bara de som är födda i Sverige av svenskfödda föräldrar som inte är undermåliga människor. Alla normalbegåvade människor fattar ju hur korkat det är!

Det finns säkert outbildade hatiska människor som tycker just att vissa är "untermenschen" men de är försvinnande få. Inom samtliga Sveriges kulturer, somaliska, kurdiska, grekiska, turkiska, ungerska, tyska, polska och antalet flera hundra olika föreningar, som finns i Sverige, skulle det i så fall också finnas rasism och det gör det. Inom vissa kulturer i Sverige duger det inte alltid att dottern kommer hemsläpande med en "svennebanan" som Gurkan utryckte sig om svenska män i programmet Robinson. Gurkan är troligen kurd eller turk. Men om detta får inte "svennebanan" tala om. Om svennebanan protesterar är han per automatik en "rasist", eller?

Att ha respekt för andras kulturer kan inte bara gå åt ett håll, det måste gå åt alla håll. Att komma till ett land som Sverige, där vi "tar hand om" människor som få andra västländer, förpliktar också. Det betyder att man ska slimma sig in i ett land. Smälta in om uttrycket gillas. Vad är det för fel på att vara svensk? Inom vissa politiska partier ses att vara "svensk" som någonting fult. Varför då?

Svensk kultur, spottar vissa på, som om det inte finns någon svensk kultur. Vad är problemet med att älska sitt land? Om nu inte media eller politiker vill begripa ska jag med stort hjärta gärna förklara. Att älska sitt land betyder inte att jag HATAR andra länder. Men det verkar som om enbart yttrande; Jag älskar Sverige är lika med: Och därmed hatar jag andra länders människor... FEL FEL FEL

Idag mobbas Sverigedemokraterna av Lars Ohly och vissa av de andra riksdagsledamöterna. Samma riksdagsledamöter som vägrar att sitta och äta vid samma bord som SD riksdagsledamöter kan säkert utan problem äntra skolor och föreläsa om hur fruktansvärt det är att mobba. Hur jävla trovärdigt är det?

Vad som i stället kommer att hända om mobbingen av SD:s riksdagsledamäter fortsätter är att vi hamnar där Danmark är idag. Sverige demokraterna kommer att få dubbelt så många röster i nästa val. När detta kommer att hända kan vi alla skylla på Lars Ohly, om han nu håller kvar V i riksdagen till nästa val. Inte troligt om du frågar mig.

Tänk om den "Nye lasermannen" inte är en "Svennebanan", vad händer då?

Ramona

anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

God morgon, Ramona!
Intressant inlägg - och en mycket intressant redogörelse om rasism på Wikipedia!
Detta får mig att inse hur noga det är att tänka efter innan man tar ordet rasist i sin mun. Själv törs jag dock säga att det ordet inte finns i mitt vokabulär, inte heller rasism. Jag bedömer inte folk efter färg, religion eller kultur. För mig gäller helt andra kriterier.
Och nu inser jag att det är alldeles för tidigt på morgonen för att försöka utveckla mina tankegångar. Men jag har fått lite att fundera på under dagen.
Kram!

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

precis som du vet jag innebörden av ordet "rasism" dessutom var det i Sverige som det enda land i världen, där rasbiologin uppfanns och utvecklades till Hitlers stora förtjusning.

Ibland har jag hoppet kvar om mänskligheten men lika ofta tappar jag den, vilket är oroväckande. Jag vet inte hur man ska få rätsida på alla hycklande, makthungriga, manupulativa, ljugande makthavare men en sak vet jag och det är att det aldrig försvinner frivilligt.

När PLO ledaren Arafat dog fick änkan mångmiljonbelopp som lagt på konton i olika länder. Pengar som också Sten Andersson (S) givit i bidrag till PLO, men som Arafat stoppade undan till sig själv med ett grinande leende. Inte fan brydde sig Arafat om sina palestinska bröder och systrar, han knullade runt, hade en ung vacker fru och chauffören rattade runt en vråldyr Mercedes, som andra betalt.

Har vi sett detta utredas? Nix och inte blir det av heller!