Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 17 november 2010

Att få se soluppgången, är inte det fantastiskt?

Jag blir så lycklig de mornar jag får uppleva soluppgången? Jag känner en stor glädje över det vackra som naturen ger.

Vi har söderläge och därmed är soluppgången på vår sida.

Frosten glittrar och luften är klar och kall. Sådana här mornar är det roligare att gå ut med soporna, med hunden, ja, att gå ut över huvudtaget. Allt blir så mycket enklare när vädrets makter visar sig från sin bästa sida.

Ärligt talat kan jag säga att jag tycker att en solnedgång är pampigare än en soluppgång, men båda har sin charm. Och som bekant kan man inte få allt! Fast jag tycker ändå att jag har allt.

Oavsett var Ni bor i Sverige eller har för väder, önskar jag Er alla en underbar morgon!

P.s Du kan lyssna på Radio Bohuslän i din dator, antingen direkt eller i efterhand. De har grymt bra musik! Ikväll är det country mellan 20.00-23.00. Bara så du vet.D.s

Ramona


Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris

Bokus

Bokia

Muntligt 

Load2hear.

Mobook

3 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

En bra dag till dig också! Men idag har vi inte sett solen där vi bor. Dimma och minusgrader. Och alldeles nyss åkte jag och beställde blommor till min morbrors begravning. Det gäller att ta vara på den dag, som är eftersom ingen vet om vi är här i morgon. Denna dagen ett liv, som farbror Melker brukade säga i Saltkråkan.

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena,

tack. Beklagar att din morbror inte längre är i livet, men som du säger är varje dag viktig och till för att njutas. Synd att solen inte kom till er. Får hoppas att den visar sig i morgon.

Blondies blogg sa...

Vilken lycka!
Nu fick jag Radio Bohuslän att funka, det gick bättre när jag gick in från Din blogg. Nu sitter jag och väntar på att få höra Sin röst, hoppas att jag inte blir besviken.
Vilken underbar beskrivning av soluppgången på Tjörn. Här har det varit grått och dimmigt hela dagen. Jag tror att jag tar första bästa flyg ner till Dig och hoppas på att morgondagen ska bli lika ljuvlig.
Kramar!