Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 10 november 2010

Dagarna går så fort...

Det är så mycket jag vill göra, men allt har en begränsning, även dygnets timmar och orken.

Just nu har jag fått ett race att skriva på Ändhållplats Sverige. Kanske tack vare att jag äntligen fått ordning på de över 400 dokument som jag suttit och stönat över.

Men var inte oroliga, min sjätte deckare ligger inte i träda! Den får sig också en omgång då och då, dessutom pratar jag in Mord under Tjörn Runt.

Egentligen är inget av ovanstående saker besvärligt eller jobbigt, det är bara kul. Det är allt annat omkring som tar min tid. Sånt som heter laga mat, promenera hunden, åka till vårdcentralen och få såret omlagt, (varje dag).

Snart ska jag göra ytterligare en jättekul grej, men det berättar jag om i morgon. Nåt ska ni få vänta på...

Ha nu en skön kväll!

Själv ska jag glo på Uppdrag granskning, det gör mig nästan alltid förbannad ( bra för skrivandet) och sedan kommer den danska serien "Brottet" som är så himla bra!

Ramona

Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris

Bokus

Bokia

Muntligt 

Load2hear.

Mobook

2 kommentarer:

Blondies blogg sa...

Ingenting gör mig så glad som då jag läser att Du skriver på Dina böcker. Vet egentligen inte vilken av dem jag ser mest fram mot att läsa, men bara det är Du som är författaren är jag nöjd.
Och om man hinner så mycket som Du gör under ett dygn får man nog vara enormt nöjd.
Dessutom ger Du Dig alltid tid till att sprida glädje till Dina vänner. Jag har aldrig tidigare träffat en människa som har så mycket empati och värme!
Tack för att Du finns!

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

du är i så fall min spegelbild, du är också en energispridare av kärnkraftsmodell. Vem behöver två hål i väggen? Det räcker att läsa dina inlägg på M-magasin och laddningen är klar.
Tack för att Du finns!