Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 7 november 2010

Dyrbar kärlek som ljudbok på 10-i-topp listan! Stort tack till alla!

Visst, jag vet det är görbarnsligt att tjuta av glädje över att man kommit med på en tio-i-topp lista, men jag gör det likafullt. Kan bara inte låta bli.

Och det är tack vare alla Er ute i vårt avlånga land som jag hamnat där med Dyrbar kärlek som ljudbok. 

Från Jokkmokk i norr till Helsingborg i söder, det är så förbaskat gott att veta att man inte "bara" ses som en lokal förmåga. Ni där ute i cyberspace ska veta att jag är så himla glad! Tummen upp för Er!
Ramona


Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris

Bokus

Bokia

Muntligt 

Load2hear.

Mobook

4 kommentarer:

Baron sa...

Din inläsning ger böckerna en extra dimension. Faktum är att du slår ALLA inläsare av tal/ljudböcker . Tomas Bolme med sin rutin tex. blir utklassad.
Med Hjärtlig Hälsning
BARON ( Bengt Johansson VBG )

Ramona Fransson sa...

Hej Bengt Baron,

du är så rar, tusen tack!

Kram

Blondies blogg sa...

God morgon - och vilken härlig morgon det blev när jag läste om Dina framgångar på ljudbokslistan! Jag delar Din glädje!
Håller med Baron om att Du genom att läsa in Dina böcker själv ger dem en extra dimension. Du har en fantastisk röst, och ingen annan skulle kunna klara av lägga så mycket känslor i uppläsningen som Du gör.
JÄTTEGRATTIS!

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta,

tusen tack för dina värmaande ord. Jag tycker själv att det är jättekul att läsa in mina böcker. De är som nallebjörnar, fast tuffare:))