Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 5 december 2010

Snabba Cash gängen eller politiska partier! Vilka är värst?

Var hittar vi de värsta gängbildningarna? I filmen Snabba Cash eller i riksdagshuset? Jajamensan, de värsta gängen sitter i lagliga "finfina" rum. Där bestämmer de vad du och jag ska tycka och tänka.

Och om någon ur ett parti har en offentlig avvikande åsikt mot vad "partiets elit" har bestämt, är du rökt!

Samtidigt som dessa gängkungar talar om vilka lagar vi ska rätta oss efter, blåser de järnet, frotterar sig med pengafamiljer och smörjer sina reda jästa magar.

Är det inte ironiskt att dessa blåsmagar stiftar lagar mot allt från mobbing, demokrati och vill att vi undersåtar ska följa deras utstakade stigar, samtidigt som de själva mobbar sina egna ( sossarna i Lysekil), skiter fullständigt i allt vad demokrati heter ( Marks socialnämnd) och alltid går vilse utan att hitta stigen?

Varför har jag noll förtroende för alla politiska partier? Det räcker att läsa en del av nätets politiska inlägg! Eller att titta på filmen "Snabba Cash", den visade allt om gängens mentalitet. Lojalitet sattes främst och makten ville alla ha. Det enda jag undrar efter att ha sett filmen är om det finns någon skillnad mellan de gangstrar som sitter på Rosenbad och de som sitter bakom murarna på Kumla. Som jag ser det "ingen alls"!

RamonaNedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Böckerna finns också att ladda ner som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

1 kommentar:

Anonym sa...

HAHAHA
Jag är en idealist på 57 år. Bra för mig att läsa dig så jag kommer ner på jorden.