Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

fredag 7 januari 2011

Räddad av sjöräddningen och Nils räddningstjänst!

Man kan backa en bil och man kan backa en bil!

Jag backade och lyckades med konsstycket att backa på en stolpe. Om det hade att göra med solen som stod lågt och en blind spot i backspegeln är jag osäker på, men backade på bågen bredvid lyktstolpen gjorde jag lik förbannat.

Jag hade hämtat mamma på Kungälvs sjukhus, hon ska vara hos oss över helgen, och skulle bara åka in i Stenungsund till Snusboa för att köpa en rulle snus till gubben. Inne i Snusboa tyckte jag att det kanske är min turdag i dag och då satsade jag på en andel på Lotto.

Jaha, ja, så satte jag mig i bilen och backade, och backade rakt in i bågen. Som tur var ( jag hade i alla fall tur där) dök en kille vid namn Martin upp och ringde en kompis som sms:ade numret till räddningstjänst. Martin var från sjöräddningen. Sedan dök bärgningsbilen upp, ut ur bilen, likt en gasell hoppade en ung kvinna. Sedan tog det några minuter och min bil stod fri igen. Knappt några skador alls!

Lottodragningen är i morgon och jag kan ju ha tur, för jag blev av 1 200 spänn för räddningen.

Tack till sjöräddningen, som vi sponsar genom att vi är med i Postkodlotteriet och till räddningstjänst, även om det kostade 1 200, just då var det värt det!

P.s Bilden är från mobilen som jag inte lyckades med att skicka till nätet!D.s 

Ramona

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

1 kommentar:

Birgitta Backlund sa...

Ramona, det var nog trots allt Din turdag. Det kunde ju gått mycket värre än så här. Men visst är det rent förbannat!
Nu håller jag tummarna för att Du vinner på Din Lottokupong - och att Du får en underbar helg med Din lilla mamma. Försök bara att undvika bilkörning, det är livsfarligt på vägarna just nu.
Kramis!