Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 11 januari 2011

Vad vore livet utan skratt?Det finns alltid sorg på ett eller annat sätt. Du förlorar en mor, en far, ett barn eller en kärlek, men du måste gå vidare i livet, för livet går vidare oavsett om du följer med eller inte.

Ibland tänker jag som så här: Hur kan teveprogrammen bara fortsätta när jag just läst om en katastrof? Men det är så livet är. Det går vidare. Tiden står inte still. Vinden fortsätter blåsa. Himlen byter färg. Magen kurrar och törsten behöver vatten. Därför är jag glad att i all sorg och bedrövelse kan jag ta till mig humor.

I ett av de bästa humorprogram som visats "Helt apropå" med Stellan, Kryddan, Lotta och Elizabeth är galghumorn helt underbar. I avsnittet som jag tagit från youtube är IKEA:s Dö-nicke helt himmelskt sjuk och så ini norden rolig. Hoppas du gillar det lika mycket som jag och att du får dig ett gott skratt. Då har dessa fantastiska och intelligenta komiker förlängt ditt liv!

Ps. Detta påminner mig om en begravning, där den avlidne låg i öppen kista, och efter högtidsstunden säger en man: Ja, det var ju ovanligt med en öppen kista, men jag måste ju säga att han (namnet) var ju sig lik!
Tilläggas bör att den avlidne var känd för sin enorma humor och vi som hörde detta fick trots den sorgliga stunden brista ut i ett förlösande skratt.D.s

Ramona

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

2 kommentarer:

Birgitta Backlund sa...

God morgon Ramona!

Nu har jag inte bara fått mig ett gott skratt, jag har också blivit enormt hungrig. Tack för garvet och för ett smaskigt recept.
Du har så rätt i det Du skriver om att livet går vidare, oavsett vad som drabbar en. Och visst blir det svåra lättare att klara av om man har humor.
Hoppas att Ditt glada humör ska hjälpa Dig igenom det som Du genomgår tillsammans med Din lilla mamma.
Jag tänker på Er!
Kramar Birgitta

Anonym sa...

Så roligt blev det med Youtube. De har börjat nu att aggressivt ta bort allt innehåll där någon postat innehåll där någon annan har upphpvsrätt. De som anmäler fattar inte vilken goodwill dessa klipp ger jämfört med att sekvenserna finns bortglömda i något arkiv.