Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 22 februari 2011

Laila Westersund, yrvädret från Trollhättan, dog i natt!

Laila Westersund blev bara 68 år gammal, cancern tog hennes liv.

Jag kommer för alltid minnas hennes helt underbara föreställning "Sexobjektet" där jag skrattade att jag nästan kissade på mig.

Aldrig, vare sig före eller efter den föreställningen har någon skådespelare ens varit i närheten av att få mig att skratta så hysteriskt!

Hon kommer att vara saknad av många. Jag är glad att jag fick möjlighet att se henne spela sitt utmärkta skådespel i verkligheten. Det var en upplevelse!Njut av en fem minuter kort men underbarsketch! Min älskade lilla mamma var också en av Laila Westersunds beundrare. Vem vet, de kanske träffas på andra sidan?

RamonaDu kan om du vill förbeställa rea-böcker från Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" kan förbeställas! Adlibris    Bokus

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

4 kommentarer:

Catrin, Borlänge sa...

Laila var verkligen en underbar människa. Man behövde nästan bara se henne så började det dra i smilbanden. Många kommer att sakna henne.
Det är tragiskt att så många människor går bort alldeles för tidigt. 68 är ju ingen ålder. Nu var hon visserligen sjuk, men iallafall.
Hon och din mamma kommer säkert att träffas på andra sidan. Laila får väl dra några fräckisar så att de båda får ett gott skratt.
Kram♥

Birgitta Backlund sa...

God morgon Ramona! Klockan är bara lite över sex på morgonen och jag har fått dagens första skratt, ett skratt som varvades med vedmod.
När jag såg "Sexbomben" insåg jag hur mycket jag kommer att sakna Laila Westersund som skådespelare - lika mycket som jag saknar Lena Nyman.
Alltför många människor går bort för tidigt i livet, Din mor och min bror inte att förglömma. Men de finns alla i våra hjärtan!
Ha en bra dag!
Birgitta

Ramona Fransson sa...

Hej Catrin,

Ja, det är tragiskt när människor går bort och särskilt när de inte ens uppnått 80 års ålder.

Jag hoppas också att Laila träffar mamma så de kan ha det kul ihop på andra sidan.
Kram

Ramona Fransson sa...

Godmorgon Birgitta!

Jag tittade också på "Sexobjektet" med blandade känslor. Laila Westersunds bortgång och Lena Nymans påminner mig om mammas, och det känns så märkligt. Jag kommer bära minnen med mig resten av mitt liv, men jag tycker att det var alldeles för tidigt för alla tre.