Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 29 mars 2011

Våren är i alla fall kommen utanför vår entré!

Lina passar alltid på att följa med ( och klia sig) när någon av oss går ut. Och här är den praktfulla blomsterentrén, jaja, inte än, men snart...

Mamma och jag planterade en mängd lökar och datumet var den 6 oktober 2007, och därmed har jag ytterligare ett fint minne av min älskade mamma.

Vi planterade: 106 tulpaner, 85 krokusar, 10 snödroppar och 10 vintergäck. Det fanns ett visst antal lökar före vår plantering, men det var mest påsk och pingstliljor.

Vi planterade Kaufmanntulpaner, Liljetulpaner i gult och lila, röda anemontulpaner och krokusar av olika modeller.

De två gula plopparna på bilden nedan är vintergäck, och nog gäckar de alltid!

Stegen som står vid väggen är en relik från det att vi köpte huset, men det är en rejäl hemmagjord stege och så länge som den håller får den hänga med.

Det ska bli så roligt att se när alla blommorna kommer och var säkra på att bloggen kommer att tapetseras av allt som händer i vår trädgård.

Ramona


"Grattis, du ska bli pappa" är ute nu!  Adlibris    Bokus

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

2 kommentarer:

Birgitta sa...

God morgon Ramona!
Det måste vara en fanastisk känsla att varje dag få följa utvecklingen utanför Er entré. Det går fort nu! Och snart kommer allt som Ni har planterat att explodera i en prunkande färgkaskad! Jag ser fram mot att få se foton av den på Din blogg.
Ha en fin dag!

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta!
Ja, det går fort och kommer det bara några fler plusgrader även på natten slår rabatterna ut som ett fyrverkeri, vilket blir vackrare än vackrast!

Jag lovar, bloggen kommer att tapetseras med blommor!


Detsamma önskar jag Dig!