Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 7 april 2011

Böcker kan vara mycket användbara! Se bara här!

Här visar jag min bästa sida, enligt min käre make Thommy:))

Eftersom jag råkat att få en kraftig inflammation i Gluteus Maximus som med ett enklare uttryck benäms kan sägas vara rumpmuskeln, kan jag inte sitta! Stå, gå och ligga är alternativen.

Men för mig som författare är det problematisk att inte kunna sitta och skriva. Ligga i sängen och skriva är inte heller ett bra alternativ, eftersom ryggen böjs till ett "S" och då jävlar gör det ont!

Inte heller har jag ett ergonomiskt skrivbord, ännu, dessa är utmärkta med tanke på att de kan höjas och sänkas. Men så kom vi på det! Böcker! Vi använder böckerna med att palla upp datorn och vips kan jag stå och skriva utan påfrestning för ryggen! Yes!

I morgon ska jag få akupunktur, hoppas det lindrar. Jag har hört att detta inflammatoriska tillstånd kan vara i ett par månader. Den informationen fick mig inte att jubla.

Nåväl, ska inte klaga alltför högljutt, det finns alltid någon som har det värre!

Förresten kan du gott få se en bild av min sämsta sida också!:))Ramona"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

4 kommentarer:

Mia sa...

Hehe, ja man ska aldrig räkna ut böcker - de är användbara till mycket även efter att de är utlästa. man får använda fantasin ... Det ergonomiska skrivbordet har du löst väldigt bra :-)

Anonym sa...

Ja, det finns alltid någon som har det värre... MEN, jag är glad, för den 28/4 flyttar min lilla mamma hit! Då ska jag ge henne det bästa man kan ge - TID!
Så glad jag är!!!!!
Kram till dig, rumpan, Lina och Thommy :)

Ramona Fransson sa...

Hej Ann-Marie!

Grattis! Gud vad roligt och skönt för er alla!
Glad nyhet! Tack, jag älskar glada nyheter!

Ramona Fransson sa...

Hej Mia!¨

Eller hur:))

Vilken tur för annars hade jag inte fått gjort annat än vankat runt och legat i soffan, större delen av dygnet. Bra böcker!