Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 4 maj 2011

Alliansen borde få sparken! Hillevi Engström, håll inte upp vattnet själv! Anställ en FAS 3:are vettja!

Hillevi Engström, den nya arbetsmarknadsministern som efterträdde den underlige Littorin, häller här upp ett glas vatten. Men kära Hillevi, skaffa dig en låtsats butler, varför inte en FAS 3:are?

Sossarna misslyckades med sin sysselsättningsstrategi, men ni i Alliansen är värre! Ni har misslyckats totalt, för nu gör människor fortfarande samma pysselsättning, men med flera tusen kronor mindre i plånboken. Smart av Er att lura av folk de sista slantarna!

Kära Hillevi, du säger att utmaningen är att få arbetsgivare att anställa folk som varit borta från arbetsmarknaden i mellan 5-10 år. Ja that´s a hell of a challenge. Men du fattar väl själv, eller så är du dum i huvudet, att om en arbetsgivare vill se sitt företag växa och bli starkare än konkurrenterna, kan han/ hon inte anställa människor som har eller fortfarande är sjuka på något sätt, (även om de enligt de nya reglerna INTE är sjuka) eller anställa personer som arbetat på ett och samma företag som lagerarbetare, städare med låg utbildning i 25-30 år och inte kan så mycket mer.

Din och dina politiska kompisar vet inte vad det vill säga att vara utanför, att sitta med knappt 7 000 kronor i månaden, men Ni är cyniska och världsfrånvända. Tro inte att jag tycker att sossarna är så mycket bättre, men då fick i alla fall människor som var sjuka eller lågutbildade chansen. Chansen att antingen kunna pyssla om sig själva med en hyfsad inkomst eller ha pysselsättning med en hyfsad inkomst.

Nu är det en själlös kränkning av människor. Vad känner jag för Alliansen politik? Kräkfärdig!

Ramona"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

Inga kommentarer: