Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 25 maj 2011

Kissie bloggerskans största skräck kan bli verklighet!

I Sverige kan vem som helst injicera fillers eller botox, som är ett nervgift. Smaka på ordet: Nervgift!

Uppdrag granskning visade ikväll baksidan av hysterin i att förbli evigt ung, vilket allt förnuft säger inte går. Men redan 19-åringar skaffar sig "dasslocksläppar" som jag kallar dem. Unga frächa spänstiga läppar behöver inte fillers. Det är rent löjligt! Egentligen behöver inte någon vare sig botox i pannan eller få läppar fyllda med gele.

Räkna ut vad det kommer att kosta dig resten av ditt liv! När du väl börjat med injiceringen kommer du inte att kunna sluta. Om du slutar säckar din utspända hud ihop och läpparna kommer likna torkade vindruvor, och ja, det är russin!

Varför duger vi inte som vi är? Varför måste det pumpas, slätas ut och dras ihop? En äldre kvinna med stram hud och dasslocksläppar kommer så småningom att se ut som Madame Grotesko, är det verkligen något att sträva efter? Vad är det för fel på det naturella? Vart tog miljötänket vägen? Försvann det med hinken fylld av kasserade sprutor?

Titta på översta bilden. Det är en, som jag ser det, naturligt åldrande dam. Trevligt och mjukt utseende.

Den nedre bilden kommer troligen att ha fler efterföljare, en av dem kan lika gärna bli Kissie, bloggerskan som redan vid 22 års ålder ser konstgjord ut. Sorgligt!

Vem är det som vill att kvinnor i förlängningen, ( det är än så länge flest kvinnor) ska se ut som plastiska monster?

Att plastikkirurgerna gillar läget, det tror fan det, med tanke på alla miljoner de håvar in. De sitter och dricker champagne i kristallglas, köper Rolex och glider runt i vräkiga lustyachter på Rivieran tack vare tusentals Kissies. Undra just om de manliga kirurgerna ( det är flest män) gillar naturliga tjejer mellan lakanen eller om de hellre smeker gummibollar och plastpåsar?

Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

Inga kommentarer: