Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 23 maj 2011

Maria Larsson (KD) är äldre- och hälsoministern som inte fattar!

Maria (Larv)sson är ministern som tycker hälsan är viktig. Därför vill hon nu utvärdera ett förbud mot rökning utomhus! Allt för att skydda barnen!

Att jag inte garvar ihjäl mig! Snälla Maria om du värnar om barns hälsa borde du fundera på en lag som förbjuder barn att bo innerstaden. Har du tagit dig en tur i en storstad någon gång? Där promenerar rökfria mammor med mobilen i örat och samtidigt sitter barnen i vagnen med munnen i samma höjd som avgasröret på bilarna. Lovely!

Barn ska bo på landet! Ut med dem i friska luften bland kossor, nä vänta lite... kor avger grymt med metangaser när de rapar... så var det ju... men kan vi inte låsa in barnen rum där vi suger ut all dålig luft, lite som vakuumförpackat? Mjölk är ju bra att dricka, men kossor är inte bra för naturen. Jösses Maria vad ska du göra?

Bara rökare försvinner så blir allt såååååå bra, då försvinner narkotikan per automatik. Om bara rökningen försvinner på allmän plats kommer langarna att lägga av att bjuda skolungdomar på knark, eller hur? Bara cigaretterna försvinner blir hela världen sååå bra... men vänta lite... vi har ju andra problem... alkoholen. Ja, men då förbjuder vi alkohol. Enkelt! Systembolaget får helt enkelt stänga! Finfint! Några miljarder mindre i statskassan några tusen mister jobben men vadå, vi slipper ju alkoholen och tobaken.

Maria Larsson har, som den ink(rökta) politiker hon är, uppenbarligen aldrig hört talas om "svarta affärer" Inga kommer att jubla så högt som alla kriminella gäng i Sverige och Euopa! Sverige är landet där vi kan tälja guld!

För du förstår Maria, bara för att man förbjuder något som till på köpet är lagligt, cigaretter, så försvinner inte problemet. Om det vore så enkelt hade droger försvunnit för länge sedan, men tvärtom ökar missbruket av droger. Problemet med missbruk bland ungdomar och vuxna, är inte du, Maria, kvinna att lösa. Inte heller dina kompisar i Alliansen. Ärligt talat tror jag inte någon politiker kan lösa detta. Världen har gått i baklås, och ingen verkar ha rätt vertyg. Maria jag tycker att du ska ta och passa på att förbjuda legal vapenhandel också när du ändå håller på. Vem vet, vapnen kanske försvinner!Ramona"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

2 kommentarer:

Sune E. sa...

Om man inte får röka på jobbet, inte röka på krogen, inte röka ute... då återstår bara att röka hemma. men barnen...

Ramona Fransson sa...

Hej Sune!

Nä, inte hemma heller, snart kommer förbudet för hyresgäster att röka inomhus. Det finns redan sådana kontrakt. Synd att det inte finns hyreskontrakt som ger hyresgäster miljonbelopp i skadestånd av staten om det förekommer skjutningar i närheten av deras bostäder! Och att de i så fall, förutom skadeståndet, ska ha rätt att flytta vart de vill på statens bekostnad!