Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 28 maj 2011

Putin är en skitstövel! Varför begriper inte väst det? Pride paraden i Moskva borde haft Putin i främsta ledet!

Putin ser på sig själv som en karlakarl! Bögar, lesbiska och HBT personer är inget han vill ha vid sin sida. Uppfostrad i Stasis anda och KGB, och deras metoder känner alla till, har han inte ett skit över till människor som är av annan uppfattning än Putin själv.

Nästa omgång av val i Ryssland kommer Putin åter stå som president. Vem annars? Dimitrij Medvedev är bara en galjonsfigur. Han är tillsatt av Vladimir Putin enbart för att han ska puscha fram lelle Putin när det är så dags.

(Bilden tillhör den här bloggen) 

Ryssland är ett av G8 länderna. Och hur hänger det ihop? Hundratusentals ryssar är fortfarande analfabeter och lusfattiga. Men Putin låtsas som om ingenting är fel i hans käcka land.

Nej, för sjutton! Sätt lite krav på den lelle skiten och se till att det blir ett mänskligare samhälle och därmed en mänskligare värld. Även om jag har svårt att se hur en f.d. stasimedlem som marscherat hela vägen till Moskva ens kan stava till ordet!

Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan ju inte stava själv, så säg inget. Dessutom var Stasi Östtysklands säkerhetspolis, Putin är fostrad i KGB.

Ramona Fransson sa...

Jag vet att Stasi tillhörde Östtyskland och det VAR där som Putin fick sin drillning och därefter kanske han gick med i KGB det vet jag inget om. Men Stasi det vet jag!

Anastasia O. sa...

Tycker att dina svaga argument angående varför han borde vara president är väldigt dåliga. Och att han inte är för homo-och bisexuella, han är en människa och alla tycker olika. Han utrotar inte de liksom...
Och jag som är rysk och har bott där en stor del av mitt liv kan inte se någon annan som är bättre en Vladimir Putin och hans parti som kan få äran att styra Ryssland.

Ja, det finns fattiga människor men knappast analfabeter!!! Det är inte så lätt att bygga upp ett land som har blivit förstörd tack vare tidigare skitledare. Putin och hans parti har byggt upp mycket under de senaste åren. Ett stort land som Ryssland behöver en stark ledare som kan hålla allting i sina knytnäven. Nämn mig en ledare som är bättre? Zuganov som kör Lenin poletiken? Prohorov som är egentligen en företagare och är miljonär? Det är bara tack vare hans pengar han blev kandidat. Mironov som kom från ingenstans? Eller Zhirinovskij som bara lovar mycket men något som han aldrig skulle göra på riktigt.

Du har rätt att tycka vad du vill och utrycka dina åsikter men du måste först ha någon bra grund som du bygger dina resonemang på innan du börjar kritisera någon.

Ramona Fransson sa...

Hej Anastasia!

När journalister blir mördade, en efter en,när det inte ens kan stavas till FRI press och TV, räcker det för mig! Du må tycka att Putin är bra, men för mig är och förblir han en skitstövel!

Det enda som kan få mig att byta åsikt är, att det blir som i Sverige med fri press, yttrandefrihet och teven kan sända kritiska program om ALLA politiker, oavsett vilken plats de har i regeringen, först då anser jag att Putin går åt rätt håll. Just nu gör han som de arabiska ledarna redan gjort och fortfarande gör, sitter fast med hörntänderna i bordet!