Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 5 juni 2011

Politiker har ett enda framför ögonen, att bli omvalda! Allt annat är skitsnack!

Jag kan inte rå för det men varje gång jag hör en högt uppsatt politiker sucka och oja sig över ett redan taget beslut, och vederbörande som suckar är pensionär, kräks jag en smula.

Idag var det affären med JAS, jaja, jag vet planet som alltid figurerar i skumma sammanhang, vilket antagligen beror på att summan som planet kostat aldrig någonsin kommer återvända till statskassan.

Thage G Peterson, socialdemokrat, ( partitillhörighet gör ingen skillnad) ojade sig ljudligt över affärerna med JAS. Men bästa gubbstrutt! Av vilken anledning glappade inte munnen när du satt där vid förhandlingsbordet och gjorde upp affären? Nej, just det! Då hade du med all säkerhet kännt partipiskan vina och kanske till och med blivit av med ditt fina (välbetalda) uppdrag.

Och så här ser det ut, år efter år pensioneras politiker och skriver hurtiga (sanningsvridna) memoarer, men inte förrän de har sitt på det torra. Jävligt torrt ska det vara också. En rejält tilltagen pension och när de börjar bli bortglömda, vips fram med pennan och här ska minsann " sanningen" fram. Hahahaha...

Löjeväckande och sjukt! Det enda som intresserar politiker på toppen är hur de ska hålla sig kvar. Inget annat!

Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

2 kommentarer:

Gunnar Deckare sa...

Ja man kunde klara sig utan dessa efterhandsavslöjanden. Det håller jag med dig om.

Tror att det förkommer mycket skumt vid alla stora flygplansaffärer.

Hoppas att Du får en trevlig nationaldag!

Ann Helena Rudberg sa...

Ja det var märkligt med Thage G... född 1933 och var med och drog nytta av den förvandling som Sverige genomgick. Har han dåligt samvete nu på gamla dar över vad han har gjort? I slutet av livet?

Eller vill han dra sitt strå till stacken till nästa val? Det känns som om sosseriet kämpar desperat. Och naturligtvis handlar det om makt. Politiker är maktmänniskor varför skulle de annars vara politiker?

Så fick de till slut den yttersta maktmänniskan Göran Persson vid makten. En dryg typ redan som ung. Vilken tur att det gick att byta! Och så sorgligt att Mona Sahlin var en sådan viljelös sparris, som ville sitta kvar till varje pris. Inget partiprogram kunde uppväga maktens härlighet.

Och nu vill hon aldrig mer jobba om jag har förstått det rätt. Snacka om överklass.