Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 1 juni 2011

Vilket politiskt parti skulle våga ha en omröstning om monarkin?

Jag är fruktansvärt trött på alla dessa journalister som ylar om vad kungen ska och inte ska göra!

Vem utav dessa jönspellar vill kasta den första stenen? Kungahuset har INTE rösträtt och INTE yttrandefrihet, varför ska då kungen stå till svars för något så "ovanligt" som snedsteg, halvnakna damer, och klackarna i taket på 1970-80 talet?

Vilken utav alla dessa journalister, som helt plötsligt är som galna yra höns, har ett snövitt samvete? Inte någon! Det säger jag tvärsäkert, eftersom om de har ett snövitt samvete inte är människor utan maskiner.

Människor begår misstag, människor har vänner som sviker, människor lockas av partajande, särskilt i ung ålder. Det är därför vi är just människor. Kungen och drottningen, har gjort allt vad de kan för att representera Sverige och har arbetat med bravur, medan dumma, korkade, världsfrånvända politiker och journalister har kommit och gått, så kommer det också att förbli.

Jag är omåttligt stolt över vårt kungahus och har så varit ändå från den dagen jag som tjugoåring började intressera mig, vilket var 1976. Mitt förtroende har inte minskat ett dugg under alla år. Däremot har mitt förtroende för kvällsjournalisternas och deras braskande blaskor rasat ner i ett avgrundsdjupt hål. Det finns få sidor som är trovärdiga. Krönikor och sportresultaten är det jag tror på!

Sedan hoppas jag verkligen att Lars Ohly och Juholt gör gemensam sak och går ut i media och kräver en omröstning på monarkins vara eller inte vara. Efter den omröstningen lär det nog dröja innan de börjar gaffla! Förresten hur många kommer ihåg Björn Rosenbergs besök på porrklubben Tabu? Han betalade notan med TCO:s kontokort. Tre år senare var den svagt seende politikern förlåten. Inte för att han gjort något bra utan för att det lobbades av rätt folk i rätt korridorer.

Ge först kungen och kungafamiljen yttrandefrihet och rösträtt, sedan kan ni ylande hyenor komma och kräva svar!

Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate till specialpris på Adlibris


"Grattis, du ska bli pappa"  Adlibris    Bokus  CDON

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook
Storytel

5 kommentarer:

Birgitta sa...

Ramona, allt Du tänker och allt Du skriver är värt att begrunda fler än en gång. Du är kristallklar!
Godnattkram!

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta!

Hm ,ja jag blir bara så satans trött på att se de kriminellas nunor i kvällsblaskorna och att de framställs som trovärdiga! De är inte kriminella för att de är trovärdiga! Nån har missat nåt!

Godnattkram tillbaka!

Ann Helena Rudberg sa...

Du har helt rätt Ramona! Aftonbladet och TV4 är värst. De glädjer sig åt eländet. Skrämmande. Det är nog alldeles sant att det här enar folket runt kungen. Varför har vi så konstiga människor som är journalister. Som någon tyckte: lägg ned Aftonbladet de ljuger ju bara. Stig åt sidan!

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena!

Aftonbladet räknar lösnummer, och precis som boken "Den motvillige monarken" har sålt 115 000 ex och gett Lind & Co 9 sköna miljoner, så gnuggar AB händerna när de räknar kassan.

Men om man betänker att vi är dryga 4,5 miljoner som arbetar och enbart 115 000 köpt en bok, som det pratas så ini helsicke om, förstår man att de flesta nog struntar i det.

Jag tror också att detta ger kungahuset mer sympati.

antonia sa...

Det verkar som om alla glömmer bort att han borde även vara en förebild.
Och om det som står i tidningarna är sant ( jag har själv varit på en av festerna dock inget naket förekom, men hångel ...samt hot från hans vänner när en kamera försvann med kungliga material) vilket jag tror att det är det, så borde han kanske ändå be om ursäkt.
Vad är det för förebild han visar som föraktar sin familj och sina barn, och tycker att kaffeflickor är helt okey sidan om äktenskapet.
Så det är helt i sin ordning att man bedrar och ljuger.
Den bilden kom bort helt.
Dock håller jag med att en kriminell person ska inte kunna tjäna pengar på eländet.
Jag är helt säker på att bilderna existerar och att förneka och förlöjliga det hela kommer bara göra plågan utdragen.
För jag undrar än idag vad var det för bilder det fanns i nämnda kameran som tvingades tillbaka med hot om att tjejens fars restaurang kan få problem. Restaurangen låg för övrigt i Stockholm vid St:Eriksplan. Kameran eller filmen eller både och blev återlämnad.