Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 7 september 2011

Medlem i SKTF? Gå ur det fackförbundet!

Är du medlem i SKTF?

Facket som bytt namn till Vision?

I så fall tycker jag att du ska sparka dem och byta fack!

Läs här så begriper du!RamonaOm du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan är mitt seminarium om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredag den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&

2 kommentarer:

Mia sa...

Ja, fy f_n, säger jag med. En katastrofal miss av ett fackförbund att profilera sig på! Hur kan man missa huvudbudskapet så fatalt?! Hur många av medlemmarna var inbjudna för att få ta del av det "nya fackförbundet"? Vad är det "nya fackförbundet"?
Nää, egoismen och självupptagenheten breder ut sig alldeles för mycket nu, tycker jag. Dags att sätta stopp!

Ramona Fransson sa...

Hej Mia!

Jag var med i "Ledaren" och när jag fick reda på att den nya ordföranden gjort om sitt kontor för 700 000 kronor gick jag ur omedelbart!

Dessa förbaskade maktgalna kvinnor och män! De glömmer alltid bort "medlemmen" som sliter i sitt anletes svett och puffar in de horribla avgifterna, och aldrig får vad de egentligen förtjänar.

Och minst av allt förtjänar de en maktelit som sätter sprätt på deras pengar för sitt egna höga nöjes skull! BLÄ!!!!!!!!