Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 8 oktober 2011

Nya Facebook blinkar och flaschar så jag blir alldeles yr!

Det nya Facebook är bara för mycket, tycker jag. På höger sida blinkar och vandrar ideligen nya kommentarer, och ögats vana troget kollar det allt som rör sig.

Jag förstår mer än väl att FB är "BIG BUSINESS" vad är inte BB i vår nya värld. Som bekant kan ju ingen leva på "tack ska du ha"!

I går när jag tittade på Skavlan och gästerna var bland andra Carl Bildt och Noomi Rapace måste jag säga att Calle bar sig utomordentligt fånigt åt. Han var som en skolpojke inför Noomi.

Varje gång han fick en fråga som härrörde till att de hade träffats på just Skavlans program förra året, sa Calle att det minns han för att Noomi är så speciell. Alltså kanske inte just de orden, men det var uppenbart att han ville smila in sig. Fånigt! Noomis politiska åsikter är så fjärran de kan bli från Calles. Det gick att avläsa i Noomis ansikte, likt en öppen bok.

I vilket fall berättade Noomi att hon inte överhuvudtaget använder de sociala medierna, har ingen blogg, inte anmält sig på Twitter och inte är medlem i Facebook. Av någon underlig anledning kändes det befriande att höra. För en kort stund önskade jag mig detsamma. Fast jag vet ju att jag redan är fast i smeten, så än lär jag nog fortsätta med mitt skrivande på de sociala medierna... och bloggen.

Ramona

Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som har släppts i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&

Inga kommentarer: