Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

torsdag 6 oktober 2011

Snart kan vi träffas... om du vill!

I början av den här veckan skickade förlaget ut en intresseanmälan till Sveriges samtliga bibliotek. ( Redan fått en hel del svar, jättekul!)

Jag ska, som jag ser det, få ynnesten att göra en resa runt i hela Sveriges fantastiskt vackra land och möta alla mina läsare.

Föreläsningsresan påbörjas i mars 2012 och pågår i den första etappen till slutet av april och därefter tar jag en sväng på hösten också, mellan oktober till november.

Så nu kära läsare, du som vill träffa mig live och få chansen att ställa frågor, knacka på dörren till ditt lokala bibliotek och gör din röst hörd!

Själv tycker jag att detta ska bli "once in a life time" att få uppleva Sverige från så långt upp i norr det går, till allra längst ner i söder. Hur ska jag resa? Jo, det blir i förlagets husbil, så jag kan ta med vofsingen och maken på resan. För dem vill jag inte vara utan.

Ramona

Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som har släppts i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&

 

1 kommentar:

Birgitta sa...

Helt fantastiskt roligt! Grattis, grattis, grattis!
Varma kramar!