Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

onsdag 4 april 2012

GLAD PÅSK på Er alla!

Jag hoppas att alla får en riktigt Glad Påsk. Äter godis, blandar till sina favorit äggtoddys och får möjligheter till långa naturpromenader i ljuvlig luft och spirande grönska!

Själv ska jag njuta så mycket jag kan. Idag gjorde jag något jag inte gjort på år och dar. Piskade en matta! Smällarna ekade kring husen och plötsligt kom jag ihåg hur det var när jag var liten och mammor stod och ute på gårdarna och piskade sina mattor. Häftigt!

Piska mattor är en dunderfix att göra när man är arg på något eller någon. Piska på och du blir utschasad inom några minuter -:)

Idag har jag också passat på att snygga till balkongen. Det var därför jag var ute och piskade. Hittade en matta på Tjörn, som stått i hörnet i en garderob i nio år, och den skulle passa finfint på balkongen. Gissa om dammet stod som ett moln kring mattpiskstället?

På påskafton är jag inbjuden till Hasses Bokia i Lysekil och kommer att sitta och signera från klockan 11.00, så du som har vägarna förbi, fortsätt förbi. Hahahaha, bara skoja! Titta in vetja!

Och för dig som inte var i närheten av en radio och lyssnade på P4 Göteborg kan alltid lyssna här och nu!
Träffade också John, som jobbar på SVT, på vägen in till SVT/SR huset. En härlig personlighet som jag lärde känna för många många år sedan. Det som gjorde mig extraglad var när John sa att han har lyssnat på mig i Radio Bohuslän och tycker att jag har en härlig radioröst. Tack John, beröm är alltid gott att få!

Lena Rångeby tog fotot på Sveriges Radio idag. 


Nu kära vänner är det dags att ta påskledigt! Så njut nu Ni alla som kan och får! Lev livet!

Ramona
7 kommentarer:

Ann Helena Rudberg sa...

Glad påsk på dej också!

Birgitta sa...

Ramona, jag önskar Dig och Thommy en riktigt fin och lugn Påsk. Blir bara orolig då jag läser att Du piskat mattor. Tokfia!
Många varma kramar!

Catrin, Borlänge sa...

Här mår du tro att vi njutit av barn och barnbarn hela veckan, men nu har de åkt hem till Hisingen så nu njuter vi av lugnet istället. Och vår hund Stina njuter ännu mer av lugnet, hon har inte fått en lugn stund utan små händer som klappat henne hela tiden. Tur hon är tålig!
Önskar dig och Tommy en fortsatt härlig Påsk med allt vad det innebär.
Kramar Catrin i Borlänge.

PS, ska skicka efter din nya bok via ditt förlag och då hoppas jag att du signerar den. Har längtat så efter din nya bok.

Catrin, Borlänge sa...

Hej Ramona!

Här har vi njutit av barn och barnbarn besök från Hisingen i över 1 vecka men nu har de åkt hem så nu njuter vi av lugnet istället, haha. Och vår hund njuuuter som bara den, blev nog lite jobbigt för henne med allt klappande från de små händerna.

Önskar dig och Tommy en skön fortsättning på Påskhelgen!!
Ska i veckan beställa din nya bok från ditt förlag så då hoppas jag att du signerar den åt mig.

Ha de gött!!
Kram Catrin i Borlänge

Ramona Fransson sa...

Hej Ann Helena! God fortsättning på Er alla!

Ramona Fransson sa...

Hej Birgitta!
Jag är en tokfia:):):

Kramar och god fortsättning!

Ramona Fransson sa...

Hej Catrin!
Låter som du haft en härlig påsk och nu börjar lugnet lägga sig. Hahaha... God fortsättning på Dig och familjen och naturligtvis signerar jag din bok:)

Kram