Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 3 juni 2012

Hur hade rubriken kunnat sett ut om avpixlat.se fått bestämma?

Förr fanns en gång en site som hette politiskt inkorrekt, men grundaren avled oväntat. Den sidan brukade fylla i alla de tomma rader som jag alltid undrade över när jag läste dags- eller kvällspressen och lyssnade eller tittade på nyheter. Den sida hade kolossalt mycket besök av all media i Sverige, från norr till söder.

Nu finns en ny sida avpixlat.se som också den besöks med stor frenesi av svensk media. Besöker jag den sidan? Tacka för det! Jag är dödstrött på den ensidiga bilden som svenska journalister ger av Sverige som det ser ut idag. Jag vill helst ha alla sidor och själv bestämma mig för hur mycket som kan vara sant och osant.

För att bevisa min tes har jag tagit en skärmdump för att du ska se vilka medier som läser avpixlat.se och om du klickar på länken handlar inlägget om kannibalen. Det vi inte fick läsa i svensk media om kannibalen, kan du läsa om du klickar på länken. Fascinerande! Och oerhört grymt! Men varför inte berätta som det är? Min fråga blir: Hade svensk media berättat hela sanningen om kannibalen hetat Hans och hans sambo Greta?


Ramona


3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läser också Avpixlat minst en gång om dagen.
Det är som du säger, där får man veta lite mer.
MVH
Helene BJ

Ramona Fransson sa...

Hej Helene!

Det svenska medie hyckleriet står mig upp i halsen! Om man inte öppet pratar om ett problem hur litet det än må vara lär problemet växa och till slut kommer det att explodera,och jag väntar dessvärre på just detta, explosionen. Den kommer jag vet bara inte när!

Anonym sa...

Ligger i sängen och har precis läst Elisabeth Hermons bok Vingklippt. Vilken fruktansvärd berättelse
mvh
Helene