Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 17 juli 2012

Kastrering? Kan det vara modellen för kvällen?

Aj, aj, det gör ont? Kanske det som är meningen! Ja, jag vet jag är elak, men också innerligt trött på att höra om alla våldtäkter, senast i Göteborg.

Varje gång det sker kommer en ung kvinnas, ( Det är i de flesta fall unga kvinnor.) att förstöras. Det finns så kallade experter som gärna vill tro att de kan bota våldtäktsmän. Men en våldtäkt, är en för mycket.

Nu säger inte jag att alla anmälda våldtäkter är på riktigt, det finns tyvärr kvinnor som ger falsk angivelse. Orsakerna kan vara, försäkringspengarna som lockar eller så ångrar de sexet eller... ja lögner om våldtäkt existerar, så är det bara, och det är djupt beklagligt för de som verkligen blir utsatta för våldtäkt.

Och det är dit jag vill komma. Kan man bevisa att de är skyldiga till våldtäkt, så fram med kniven och brädan. Ett litet, litet hugg och vips får de kissa med hjälp av ett sugrör.

Tjo och hej, leverpastej!

Ramona

3 kommentarer:

Anonym sa...

och jag föreslår att vi hugger av brösten på morsor som slår barn. Eller ett par armar på dom som falskt anmäler våldtäkt.

Karina sa...

Nej, de som anmäler falsk våldtäkt skall, precis som män, skäras över. Dvs kvinnlig omskärelse!

Inget annat duger. Dagens rättssystem ger dessa kvinnor en liten klap över fingrarna och ett "fy" med på vägen. Nix!! Skär av knoppen! Den mellan benen, alltså...

Anonym sa...

De kan vara födda i Sverige och vara andra generationes invandrare, men när jag hör gruppvåldtäkt är det inte vad jag förknippar med svenska killars kultur och uppfostran.