Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

lördag 29 juni 2013

Vad häftigt att få träffa fotbollstjejerna på Stenungsbaden Yacht Club och överlämna "Mord på Stenungsbaden Yacht Club" !

Pia Sundhage har en härlig humor! Eftersom ett mord utspelar sig på Stenungsbaden Yacht Club, där tjejerna i EM truppen bor, kanske de skulle bli rädda, skojade Pia.

Så bra! Då håller de sig inomhus på nätterna, svarade jag!Stort lycka till! 

Och stort tack för att jag fick lov att träffa er!

Ramona

6 kommentarer:

Verutschkow sa...

Vilket land håller du på i EM, Ramona ?

Ramona Fransson sa...

På Sverige!
♥ ♥ ♥

Verutschkow sa...

Frågan kan synas obegriplig men den är faktiskt hämtad från verkligheten. 1998 var Carl Bildt oppositionsledare, klar med sina uppdrag i Bosnien och ånyo aspirant på statsministerposten. Carl Bildt är känd för mycket, bl a för sin totala okunskap om sport.

1998 gick fotbollsVM i Frankrike, där hemmalaget till slut vann. Sverige hade 4 år tidigare gjort succe i VM i USA. Carl Bildt fick vid något tillfälle frågan vilket land han höll på i VM och svarade då "Sverige". Men det svaret var så fel det kunde bli. Man kan inte lyckas i ett mästerskap man inte ens klarat av att kvala in till ! Många svenskar höll dock på Danmark, som slogs ut av Brasilien i en dramatisk kvartsfinal och det var nog det svaret han förväntades avge. Men är man helt ointresserad av sport så är man och Carl Bildt är inte den som hycklar intresse i onödan.

Ett liknande exempel är möjligen vad som hände när dåvarande Centerpartiledaren Olof Johansson 1985 i radioprogrammet "Natti, natti" (där i samma serie Olof Palme blev ganska ställd av att få frågor om sonens Harvardstipendium av Jan Guillou) fick frågan vilket parti han skulle rösta på i kommande val. Den som följt Olof Johansson genom åren vet att skrattet ligger nära till hands för hans del och det var just med ett gapskratt han svarade "Centerpartiet" !

Dagens dos av värdelöst vetande är härmed över för din del, Ramona ...

Verutschkow sa...

Så här dagen efter premiären kan man undra om inte tjejerna borde ha någon form av straff för insatsen ...

Verutschkow sa...

Som man ropar får man svar. Inte tycker jag att damerna förtjänade alla de där förnedrande kommentarerna på sociala medier! Men jag gissar att t ex huliganer inte uppskattar damfotboll ty eftersom deras sort inte förekommer inom denna sport skulle de inte ha något att göra vare sig före, under, eller efter matchen.

Ramona Fransson sa...

Hej Werutschkow!

Ingen förtjänar förnedrande kommentarer. De som skriver sådant har vare sig självkänsla eller självförtroende. Det är deras problem som avspeglas i vad de skriver.