Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

söndag 26 januari 2014

Hanne Kjöller är antingen tjurigt dum eller totalt världsbefriad

Idag skriver Hanne Kjöller ett inlägg i DN om att det nu "äntligen" visar ett äkta välkomnande till en ny religion och kultur i Sverige nämligen den första uniformerade polisen med slöja.
För nu är det inte "bara" ord om hur välkomna alla är utan nu är det på riktigt.

Glöm att Sverige är sekulariserat d.v.s. stat och kyrka är skilda åt. Vilket i klartext betyder att om du är ateist, eller katolik eller vad som helst, men människa, har du rätten att förvänta dig likhet inför lagen. Men nu är det över! Nu är vi inte längre en sekulariserad stat utan nu är vi med en fot inne i att låta en religion ta över bestämmandet över alla andra. Så nu är Sverige inte längre det land som alla vi som är födda här eller som kommit hit och velat vara en del av, vi har blivit ett annat land helt enkelt.

Från och med nu kommer vi inte längre att behöva bry oss om vad som sker i andra skapade "samhällen" för Erik Ullenhag har också idag klargjort följande för läkarförbundet som inte längre vill vara med om omskärelse av bebispojkar utan tycker att pojkarna ska bli minst tolv år och få bestämma själva om de vill att förhuden ska skäras av eller inte. Så här säger Erik Ullenhag:

"– Jag har aldrig träffat någon vuxen man som upplevt att omskärelsen som ett övergrepp. Ingreppet är inte särskilt omfattande och föräldrar har rätt att uppfostra sina barn enligt den tro och tradition som de tillhör. Om vi förbjuder det måste vi också ta upp frågan om det kristna barndopet, säger Erik Ullenhag.
– Majoritetssamhället måste lyssna och acceptera minoriteternas rätt till sina egna traditioner." Slut citat

Lägg särskilt märke till den sista meningen. Den är fullständigt livsfarlig! God natt Sverige!

Ramona 
   

2 kommentarer:

Verutschkow sa...

Du menar nog världsfrånvänd och inte världsbefriad. Men jag fick fundera en stund innan jag kom på vilket ord det handlade om.

Keep up the good work annars !

Ramona Fransson sa...

Hej Verutschkow!

Nä, faktiskt så menade jag befriad från allt som har med världen att göra och tänkte ut ett annat ord helt enkelt, men det var kul att du fick fundera en stund. :)

Tack!