Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

tisdag 22 juli 2014

Athena Farrokhzads ... med kärlek kommer man långt men med hat kommer man längre ... på SR

Här är bilden av en av Sveriges största offerkoftor. Athena Farrokhzads fullkomligt skriker ut hur illa behandlad hon och hennes vänner är.

Att du inte skäms Athena! Vad har du att gnälla över? Den politiskt korrekta svenska medievärlden öser priser och beröm över dig. Du får breda ut dig och spy galla över Sverige i ett public service program som jag och många andra betalar för. Vad ger dig rätten att hacka på Sveriges demokrati, yttrandefrihet och kamp för jämlikhet och att hylla kommunismen?

Tror du för en enda sekund att du är den enda som blivit bespottad? Du var inte mer än två år när John Rohn föddes och när han misshandlades till döds 1995 av nynazister var alla i Sverige bestörta och förtvivlade. Du är fortfarande ung och i mitt tycke ovetande om vad och vem som styr världen. Välkommen till verkligheten ... vet du vad som styr världen? Pengar ... pengar ... pengar ... och vet du hur länge du klarar dig utan detta? Inte kan betala hyran med ett leende? Vet du vad som håller ihop ett samhälle? Samma värderingar! Samma kultur! Samma respekt!

Du pratar om rasifiering som om det vore ett ord och en företeelse. Rasifiering är ett ord som du och dina gelikar har hitta på för att rättfärdiga era brott. Precis likadant gjorde Hitler när han ville hitta sig själv
och så kallade ariska människor i en übermensch.  Allt detta är bullshit! Det finns bara en enda intelligent varelse på jorden och det är vi människor. Alla andra varelser är djur som har liknande känslor som vi, men inte har den intelligens som de flesta av oss har.

NEJ RASISM ÄR INTE ATT BLI STOPPAD I TUNNELBANAN FÖR ATT MAN HAR MÖRKT HÅR OCH BRUNA ÖGON.

Tänk en enda liten vettig tanke: En mördare är lös och JAG stämmer in på signalementet av mördaren. Ska jag inte bli stoppad då? Självklart ska jag det!

Jag förstår inte varifrån du har din illusioner och vanföreställningar. Antagligen har du fått dem via genom svensk media som är lika världsfrånvarande som Disneys Tingeling. Jag hoppas innerligt att du upptäcker vilken galen tavla du gjort och att du en dag gör den berömda pudeln. Idag läste jag om människor i Sverige, ja just det ... vita män ... som du inte tycks uppskatta, kastade ut sin radio och sade upp sin prenumeration på Radiotjänst efter att de hört ditt sommarpratarprogram. Jag erkänner ... jag orkade inte ens lyssna klart
på alla dina klagomål och gnäll. Du är vad du äter är det en del som säger ... kanske är det sant ... men du är också vad säger... och det håller jag mer med om. Du är en ofattbart otacksam och gnällig person.


Ramona Fransson


5 kommentarer:

Lars-Christer sa...

TACK Ramona för inlägget om gårdagens fruktansvärda sommarprogram! Bra rutet! Själv mailade jag följande till redaktionen:
Idag har jag tvingat mig själv att lyssna på hela sommarprogrammet, vilket huvudsakligen bestod av ren propaganda från yttersta vänsterkanten. När en sommarpratare presenterar sig som "författare och/eller journalist" eller liknande brukar jag reagera med en suck. Då vet jag att nu kommer ett program fyllt av PK-s(m)örja men jag brukar ge det en chans innan jag till slut stänger av radion. När får vi höra en sommarpratare från det "motsatta" lägret?
Det jag hörde idag har jag lyckligtvis sluppit höra ända se´n 1968-76. Istället för trevlig avkoppling fick vi texter om "bly i nacken" och ännu värre.
Vill nämna att det bästa sommarprogrammet någonsin (enl.mig) var för många år sedan när Lasse Berghagen berättade om sin uppväxt, inte ett uns av "Besserwisser" i hans trevliga program. Jag ser verkligen fram emot Per Fritzells sommarprogram i morgon, vilket enl. honom, kommer att handla om segling och annat underbart!
Betr. motvikt till dagens våldsvänsterextrema propaganda, när får vi som motvikt höra en sommarpratare från Svenskarnas parti eller åtminstone från Sverigedemokraterna?
Jag får allt svårare att hålla publikservicemedia så högt som jag önskar. Varför åtminstone försöker Ni inte ens att leva upp till "fri och oberoende media"?
undrar Lars-Christer i Åsa/Kungsbacka kommun

Leonardo sa...

Var det inte så att SR bestämt att det i årets Sommar, med hänsyn till höstens val, inte skulle få förekomma någon politisk propaganda? Märkligt då att man berett plats för denna politiska propagandamakerska.

Verutschkow sa...

Och vad tyckte du om hennes musikval då ?

Ramona Fransson sa...

Hej Veroutsckow!

Jag efterlyssnade på en del av programmet på SR och valde bort musiken. Så den kanske föll folk på läppen ... vad vet jag?

Ramona

Verutschkow sa...

"All musik i programmet framfördes av Ylva Karlsson och Maja Karlsson."

Såvitt jag kunde höra var det enbart kända covers, låtar som kanske får en annan betydelse när de bara spelas rakt upp och ner, t ex 9 to 5 med Dolly Parton som skulle kunna handla om arbetsrelaterade problem på riktigt men nog inte gör det i original. Såg f ö Dolly i Globen häromveckan och 9 to 5 kan hon inte undvika att framföra live.