Senaste teve-intervjun 2015

Här kan du se intervjun av SVT under bokmässan 2015 (Fotot ovanför är taget av Linda Lundquist)

måndag 20 juli 2015

Ni beter er som de hycklare ni är apropå Pride Järva! Anna Hellgren, kulturredaktör på Expressen och Annika Hamrud frilansjournalist.

http://pridejarva.se/pridemarsch/ Här är länken till Pride Järva
Såååå ... HBTQ rörelsen ska inte provocera de unkna kulturer som härjar i våra ytterområden. Varför inte det? Klart som korvspad att Pride ska hålla sina manifestationer och fester överallt i Sverige. I mitt land Sverige har jag som kvinna och heterosexuell kämpat för tolerans och acceptans för allas lika värdighet, och nu tycker bland annat du Anna Hellgren och din kollega Annika Hamrud att "Islamofoba fascister som vill smutsa ner hbtq-rörelsen: ni äcklar mig, och ni kommer aldrig att lyckas." Slut citat från twitterinlägget till höger, som jag kopierat från Avpixlat. 


Har ni båda, och de som håller med er, helt tappat förståndet? Vad är nästa "provokation" att unga flickor som idag klär sig i shorts, linne, kortkort genast ska svepa in sig i religiösa tygstycken för att passa in i de unkna kulturers värderingar som  i de flesta fall härjar i ytterområdena i Sverige?Om det är något vi alla, som är sekulariserade, skall göra så är det att kämpa emot dessa vidriga unkna och äckliga vanföreställningar om kvinnokroppen och HBTQ personer som dessa grupper har släpat med sig in i mitt land Sverige, utan att någon klagat eller ens berättat vilka värderingar vi har i det här landet. Att det inte är lagligt att gifta bort sina barn på sommarlovet med någon gammal kusin, som vill ha uppehållstillstånd i Sverige. Att ens barn har rätten att gifta sig med vem de vill när de vill. Att barn som är homosexuella inte ska stenas till döds, utan har rätten att älska vem de vill!

Ni borde skämmas att ni överhuvudtaget beter er på det här sättet! Jag tänker inte gå på tå för någon unken kultur eller ideologi eller religion! Jag hoppas verkligen att ni får er en tankeställare och om ni inte får det bör ni byta yrke båda två! Ni borde gjort precis tvärtom! Hyllat detta initiativ att paradera i Järva. Ni ska ju inte tro att det INTE finns HBTQ personer i ytterområden och som kommer från jordens alla hörn. Det sista de behöver att läsa är era sjuka och fega inlägg på Twitter. De har redan problem som det är med de unkna vanföreställningar om HBTQ som fritt härjar i Järva med flera andra områden i Sverige.  

En offentlig och känd person som vågar stå emot era dumheter är Alexander Bard. All heder åt honom!

Till alla som är intresserade och vill veta mer om Pride Stockholm som går av stapeln den 29 juli kan klicka på den här länken


Ramona

10 kommentarer:

EQ och sociala medier sa...

Här kan du få läsa på lite Ramona. Så kanske du kan få en större förståelse för varför det inte uppskattas att några som annars inte har något gott att säga om hbtq-personer plötsligt ska ordna en Pride-parad. Tack, men nej tack. http://www.expressen.se/kultur/avpixlats-fejkparad-ska-sprida-islamofobi/

Anonym sa...

Sthlm pride påannonserar inte evenemanget av förklarliga skäl - läs vad RFSL säger i frpgan

Gaijin sa...

Du verkar missa en central fråga: om organisatörerna av denna "fejkparad" utgår från att muslimer överlag är mer homofoba än genomsnittet (då räknas organisatörerna in) så är det väl rätt så kontraproduktivt att beteckna ett pridetåg som att "hetsa mot invandrare" eller att "sprida islamofobi".
Är inte detta skyddande av muslimer ett indirekt erkännande av att de inte klarar av dessa frågor utan att bli provocerade?

Det korrekta bemötandet skulle varit att riktiga HBTQ-organisationer tillsammans med lokala organisationer i dessa förorter skapat ett arrangemang som välkomnade denna parad på ett något ironiskt sätt och som visade att muslimer inte är homofoba i en sådan hög grad. Genom att visa öppenheten i förorten skulle man dragit ned byxorna på paraden.

Eller, tänker jag fel när jag anser att muslimer inte ska särbehandlas och skyddas från HBTQ-frågor?

Som det ser ut nu så är det vänstern som fått byxorna neddragna i sitt hyckleri. De må skylla på att det är "rasister, nazister och fan och hans mormor" om ordnar paraden. De vet att de ALDRIG skulle våga göra detsamma.
Det är exakt detta hyckleri som jag tror att Sjunnesson vill visa på.

Leffe sa...

Det är utmärkt att det ordnas en prideparad i områden, där islamiska staten försöker värva medlemmar.Det ger en motpol mot religiös fundamentalism.

Anonym sa...

Blir intressant det här, hoppas det blir av! Kärleken skall övervinna allt, och den humanitära stormakten Sverige skall visa för övriga världen att vi är så toleranta, öppna och kärleksfulla som våra politiker får det att framstå som!

Anonym sa...

Herregud! Jag som trodde, en gång i tiden, att du var en intelligent människa, så fel jag hade! Jag är ledsen för din skull. För ditt hat. :(

Anonym sa...

Vänstern har alltid varit tolerant mot intoleransen bara den kommer från rätt håll. Är det inte dags för denna vidriga fascistiska ideologi att förpassas till historiens soptipp.

/Vincent

Martin sa...

Vänstern är rädda eftersom de vet att konfrontation med islam blir att antingen vara för islam (och vara för förtryck) eller vara "islamofober" och falla på sin egen härskarteknik. Det är rätt åt den vidriga hycklarvänstern, som har försvarat islamism. Vidriga hemska hycklarvänster. Är det några som "hatar" rättvisa och jämställdhet så är det vänstern, därför har de hycklat så, för de har inte velat medge det och nu är de rädda. Men de kan inte rädda sig vad de än gör.

Verutschkow sa...

http://konstapelbastian.blogspot.se/2015/07/pride-jarva-och-hatbrott-i-husby.html

Rapport från en som tydligen var med ...

Ramona Fransson sa...

Okunnigheten om islam är monumental i Sverige på grund av att de enda som fått Prime Time i ämnet är de som står och ljuger oss rakt i ansiktet om vad den religionen egentligen står för.

Det finns naturligtvis normala och sekulariserade muslimer, varav Hanna Gadban och Nalin Pekgul är de mest kända i Sverige, men de får sällan eller aldrig möjligheten att debattera, i minst en timma, med en imam eller någon som hävdar att att islam är fredens religion, sätter kvinnan främst och andra lögner som de ofta hasplar ur sig oemotsagda, i närvaro av en vänlig korkad programledare som enbart nickar instämmande, utan att ha en aaaaaning om vilka frågor hon/han ska ställa för att skaka om islamisten. Och snart kan det vara försent. Det behövdes bara knappt tio år för att förändra, och som jag ser det fördärva, Sveriges trygghet och jämlikhetssträvanden, och om ytterligare några år kanske vi inte ens har landet kvar överhuvudtaget. Så pessimistiskt ser jag på framtiden ...

Det kan också bero på att jag sett otroligt många inslag från Frankrike, Tyskland och England med muslimer som intar gator och torg med sina böner, hur de kränker västerländska kvinnor och judar dagligen. Men dessa filmupptagningar är inget som visas i SVT Nyheter eller TV4 Nyheterna. Varför? Ingen aning ... fråga de ansvariga!

Och när jag ser hur snabbt förvandlingen har gått i en mängd städer i dessa länder, förstår jag hur fort det kan gå ... Om svenska journalister låtsas bli förvånade över att britterna med stor sannolikhet kommer rösta för ett utträde ur EU, så är jag i alla fall inte ett dugg förvånad, med tanke på hur det ser ut i Storbritannien med den gigantiska utomeuropeiska flyktinginvasionen där flertalet är islamister.

Jag kan också rekommendera den populäre kanadensiske journalisten Ezra Levant med sin egen TV rapportering: The Rebel. Han har varit i Stockholm, Köpenhamn och Köln under de gångna veckorna och kommer att sända dessa inslag textade i nästa vecka. Se dem på Youtube.