Senaste teve-intervjun 2015

lördag 22 augusti 2015

Behrang Kianzad, en patologisk lögnare, en gapig typ eller bara en wannabe?

Behrang Kianzad påstås vara journalist, men tycks sakna examen, och Behrang Kianzad påstås vara jurist och även där verkar det saknas intyg från den utbildningen.


Behrang Kianzad har också försökt ge sig på Tino Sanandaji, nationalekonom, med sin trumpna uppsyn och sina kaskader av förolämpningar. Är månne denne man djupt avundsjuk på intellektuella och välutbildade människor?

Han hyllas av en annan patologisk lögnare och gapig typ, som används av Stefan Löfven som expert, vilket säger mer om Löfven än denne man, och mannen ifråga heter Henrik Arnstad, som också verkar gilla att klä sig i lånta fjädrar.

Det påstås också att Behrang Kianzad är lärare på FOJO  vilket är ett medieinstitut för fortbildning av journalister. Så hur kan denne man vara lärare där utan att ha visat upp ett godkänt intyg på att han är utbildad journalist? Var det ingen som frågade? Det är ju inte första gången som folk blir lurade när det gäller anställningar. En person som är charmerande kan ju alltid prata omkull folk. Kanske är denne Behrang Kianzad en sådan personlighet?

På toppen av detta påstås det också att Behrang Kianzad har en mängd följare på Twitter, men att de flesta är fake-konton. Märkligt!

Men om Behrang Kianzad är kompis med Henrik Arnstad är ju saken klar. Då är det bara att kliva in på Löfvens kontor och bli anlitad som expert. Ingen tror väl ändå på vad sossarna mumlar om, så en fake-expert mer eller mindre lär ju inte göra någon märkbar skillnad.



Hade verkligen varit intressant att se om Behrang Kianzad har några betyg att visa upp. Att Henrik Arnstad inga har vet vi redan.
Läs också inlägget av Joakim Ramstedt på Nyheter Idag, där han sågar Behrang Kianzad från gårdagens Debatt. 

Verkligen otroligt läsvärd!

Ramona



2 kommentarer:

Verutschkow sa...

Tja, själv tror jag att såväl jurist som journalist och inte minst
EXPERT är titlar som inte är skyddade och som vem som helst kan
lägga beslag på. Själv har jag t ex flera poäng i juridik och har
ett antal gånger, i olika roller, uppträtt i rättssalar, ibland
rentav med viss framgång. Så kanske ligger jag lite åt juristhållet
ibland.

Men visst använde sig Behrang av en väldigt aggressiv taktik och
kanske var det rätt för honom och kanske uppträder han alltid så
där. Ivar Arpi är något mera lågmäld men inte mindre benhård i
sin övertygelse.

Robb56 sa...

Tja, du kallar dig ju författare utan att ha visat upp något bevis på det hittills.